Dana Budeanu a răbufnit de Crăciun: „Poliția Predeal? Primăria???? PNL a distrus Valea Prahovei! Sinaia praf”

Dana Budeanu a răbufnit de Crăciun. Cunoscută drept creatoare de modă și personalitate media, a revenit în centrul atenției după o serie de postări, pe Instagram, pline de indignare vizavi de ce s-a întâmplat pe Valea Prahovei, chiar în zilele de sărbătoare.

28 dec. 2023, 22:59
Dana Budeanu a răbufnit de Crăciun: „Poliția Predeal? Primăria???? PNL a distrus Valea Prahovei! Sinaia praf”
Dana Budeanu a răbufnit de Crăciun

Dana Budeanu a răbufnit de Crăciun. Criticul de modă a postat mai multe imagini și filmuțe cu nămeții de zăpadă care blocau trotuarele, împiedicând trecătorii să circule în condiții de siguranță. Postările ei nu numai că au ilustrat aceste nereguli, dar au fost și însoțite de comentarii critice la adresa administrației locale.

Citește și: Cum și-a decorat locuința Dana Budeanu, de Crăciun. Ce vestimentație a ales să poarte la masa festivă

Dana Budeanu a răbufnit de Crăciun

Sinaia 2023! Administrația PNL! Se merge pe trotuare ținut de garduri! Marș și luați zăpada de pe trotuar și aruncați-o măcar pe carosabil să o ia mașinile la roți, dacă nu sunteți în stare s-o carați, fatalailor, care furați banii și nu curățați nimic! Mai lăsați pensetele că ați îngropat România pe unde sunteți primari și pe la toate ministerele!”, a transmis Dana Budeanu pe Instagram.

Un alt videoclip îi arată pe turiștii care se deplasau pe ATV-uri, deși respectiva zonă era destinată exclusiv pietonilor. Vedeta a criticat vehement lipsa de intervenție a poliției și a administrației locale în această situație, care prezintă riscuri semnificative pentru siguranța turiștilor.

Poliția Predeal? Primăria???? Ce caută neterminații ăștia pe motocositare pe polițoaca din Predeal care e strict pietonală! Puneți barieră, fatalailor expandați! PNL a distrus Valea Prahovei! Sinaia praf, am pus ieri!”, a mai scris Dana Budeanu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Budeanu (@danajustlove)