Dana Budeanu nu a vrut să vadă sarmale pe masa ei! Ce meniu de lux a avut stilista de sărbători

Dana Budeanu este deja extrem de cunoscută pentru faptul că spune lucrurile tranșant și fără menajamente. Și în ceea ce privește meniul de Crăciun, stilista a avut ceva de spus.

27 dec. 2023, 14:29

De sărbători, creatoarea de modă Dana Budeanu a împărtășit cu fanii săi momente speciale din intimitatea casei ei printr-o serie de imagini. Dana și-a transformat locuința într-un adevărat colț de poveste, iar aceast lucru s-a reflectat în fiecare detaliu al decorului pe care l-a ales pentru casa ei. Imaginile postate pe rețelele sociale au surprins nu doar spiritul sărbătorilor, ci și bucatele „tradiționale” aflate pe masa ei, inclusiv un tort și porția de icre negre.

Citește și: Cum și-a decorat locuința Dana Budeanu, de Crăciun. Ce vestimentație a ales să poarte la masa festivă

Trebuie spus că, în ciuda afecțiunii sale pentru atmosfera festivă și pentru anumite preparate tradiționale, Dana Budeanu a dezvăluit că nu împărtășește aceeași pasiune pentru sarmale, caltaboș sau slănină cu ceapă. Astfel, ea a demonstrat că, în ciuda tradițiilor strâns legate de sărbători, preferințele gastronomice rămân subiective.

„Sărbătorile sunt un regal pentru că se intră în această demență care este orchestrată de amețite, ele, o forță foarte mare. Deci, luna sărbătorilor este cel mai mare coșmar pentru 90 la sută dintre bărbați”, spunea, în trecut, Dana Budeanu.

„De ce credeți că-s fericiți? Bărbații care în toate zilele premergătoare și după Crăciun cară mâncare. Ei după 22 încep căratul sarsanalelor. Cară de la țară la București, cară de la soacre, cară de la celelalte soacre, cară de la mame, ei trebuie să aducă”, adăuga Dana Budeanu.

„Adică de Crăciun fii mai bun şi ele sunt din ce în ce mai rele! Spune-mi și mie de Crăciun, care e liniștea omului? Bă, care-i liniștea bărbatului de Crăciun. Vreau să știu și eu ce face el de Crăciun?”, spunea creatoarea de modă.

Recent, Dana Budeanu a transmis o critica fermă bărbaților care aleg cadouri de Crăciun, afirmând că nicio femeie nu ar aprecia gestul de a primi ceva simbolic în această perioadă festivă. În loc să opteze pentru cadouri gândite de parteneri, designerul de modă îi sfătuiește pe bărbați să ofere femeilor carduri cadou, permițându-le să-și aleagă singure obiectele dorite.

„Să terminăm cu prostiile, da? Nicio femeie nu vrea ceva simbolic. Nimeni, nici măcar o ameţită! Toate vor ceva ca lumea. De ce? Pentru că primul lucru pe care îl fac de Crăciun e să le sune pe celelalte? TU ce-ai primit? Tu ce-ai făcut? Imediat! Ele se compară între ele pe loc. Nu există să te ierte vreodată vreuna căreia i-au dus tu ceva mărunt, un ursuleţ de plus sau ceva. Mai bine nu cumpără nimic! Fă un efort, nebunule! Ia şi cauta, fă rate, plăteşti 3-4 ani! Nu există altfel”, declara Dana Budeanu.

Citește și: Dana Budeanu, mesaj pentru bărbații care se chinuie să le cumpere cadouri nevestelor: ”Fă un efort, nebunule. Ori îi dai cardul, ori nimic!”