Dana Budeanu a rupt tăcerea despre nuntă. Ce mesaj a postat pe reţelele de socializare

Dana Budeanu a rupt tăcerea despre nuntă, după ce, în ultima vreme, s-a tot scris că urmează să se mărite cu Andrei Hrebenciuc. Mai mult decât atât, s-a zvonit că marele eveniment ar avea loc pe Coasta de Azur.

27 oct. 2022, 10:20
Dana Budeanu a rupt tăcerea despre nuntă. Ce mesaj a postat pe reţelele de socializare
Dana Budeanu a rupt tăcerea despre nuntă

Dana Budeanu a rupt tăcerea despre nuntă. Cu toate că este foarte activă pe rețele de socializare și are foarte mulți urmăritori, creatoarea de modă nu vorbește despre viața personală, preferând să își trăiască povestea de dragoste cât mai în secret și departe de gura lumii.

Citeşte şi: Împăcarea la care nimeni nu se aștepta. Dana Budeanu ar fi invitat-o pe Mihaela Rădulescu la nunta ei secretă

Dana Budeanu a rupt tăcerea despre nuntă

Recent, a ţinut să lămurească acest subiect controversat şi a negat faptul că urmează să se mărite. Însă, a făcut-o în stilul ei caracteristic. „Numai ameţitele se mărită, femeile adevărate candidează la prezidenţiale”, a scris Dana Budeanu, completând că: „Nu candidez! Deci nu mă mărit”, a afirmat Dana Budeanu.

Dana Budeanu şi Andrei Hrebenciuc sunt împreună de câțiva ani. În trecut acesta a fost căsătorit cu fiica fostului director CFR, Irina Noapteș. Ba mai mult, în urmă cu câțiva ani, Andrei Hrebenciuc s-a iubit și cu Elena Băsescu, fiica fostului președinte, Traian Băsescu.

Dana Budeanu are două fetițe din căsătoria cu Radu Budeanu, iar în trecut aceasta s-a iubit cu fratele lui Marius Moga, Iulian.

Dana Budeanu o apără pe Delia

Creatoarea de modă Dana Budeanu, implicată atât în politică, cât mai ales în problemele sociale ale României şi românilor, a răspuns la una dintre cele mai grele întrebări din istoria filosofiei, şi anume „ce este viaţa?”. Dana Budeanu a explicat de ce consideră că viaţa este reprezentată de femei, de ce consideră că feminismul modern este o mişcare nocivă, dar i-a luat apărarea Deliei, care a împărţit în două societatea românescă după ce a declarat că nu îşi doreşte să aibă copii.

Viata este femeia, din pacate si din nefericire. Azi, din pacate, pentru ca majoritatea nu mai vor sa fie femei, nu mai pot, nu le mai place. Eu am mers pe jos, cu aceste tocuri, pe piatra cubica. Pe langa mine au trecut probabil 50 de femei incaltate in cutii, pentru ca ele nu mai vor sa fie femei.

Aceasta miscare feminista, cu care nu am nimic, pentru ca a plecat de la niste chestii nevinovate, sa votam, chestii d-astea, de fapt distruge femeia. Noi nu trebuie sa fim feministe, trebuie sa fim femei. Parerea mea persoanala este ca barbatul nu este facut sa stea intr-o relatie. Femeia tine relatia, iar daca relatia nu merge, este vina exclusiva a femeii. Si eu sunt femeie si iubesc sa fiu femeie, sa daruiesc viata. Va sfatuiesc sa fiti la fel, pentru ca atunci cand ne vom simti din nou asa, lumea se va vindeca. Este cea mai mare spalatura pe creier din ultimii 50 de ani.

Eu dau viata. Barbatii sunt „boni”. Doar femeia naste, doar mamele pot salva lumea. Barbatul, daca e tinut „bon” acasa, el nu va mai vana, si va place cascavalul, el nu te va mai domina, asa cum iti place sa o faca. E trist, pentru ca va place complicat, cand este atat de usor sa fii fericit„, a declarat Dana Budeanu.