Împăcarea la care nimeni nu se aștepta. Dana Budeanu ar fi invitat-o pe Mihaela Rădulescu la nunta ei secretă

Se pare că Dana Budeanu se pregătește să facă nuntă pe Coasta de Azur, alături de alesul inimii ei, Andrei Hrebenciuc. Mihaela Rădulescu s-ar afla și ea pe lista de invitați, chiar dacă nu mai sunt prietene atât de bune.

24 oct. 2022, 12:02
Împăcarea la care nimeni nu se aștepta. Dana Budeanu ar fi invitat-o pe Mihaela Rădulescu la nunta ei secretă

Dana Budeanu urmează să se mărite cu iubitul ei, Andrei Hrebenciuc, chiar pe Coasta de Azur. Se pare că la evenimentul organizat de designer este invitată și Mihaela Rădulescu, după ce au dat de înțeles că relația dintre ele nu mai este atât de apropiată.

Nunta Danei Budeanu va fi unul dintre cele mai mari evenimente din showbizul monden de anul acesta. Vedeta s-ar fi ocupat chiar ea de fiecare detaliu al evenimentului, iar ceremonia de oficializare a relației urmează să se desfășoare într-o locație de vis, conform playtech.ro.

Celebrul designer și-a creat chiar și ținuta pe care o va îmbrăca când va păși în fața altarului, alături de iubitul ei. Fiind discretă atunci când vine vorba de viața privată, se pare că Dana Budeanu a invitat la eveniment doar persoane apropriate, aproximativ 40 la număr.

Conform surselor, pe lista de invitați se află și Mihaela Rădulescu și partenerul ei, Felix Baumgartner, acest lucru fiind o surpriză pentru toată lumea, după ce relația dintre ele s-a răcit.

Se pare că cele două au decis să îngroape securea războiului și să fie alături una de cealaltă la evenimentele importante, ceea ce înseamnă că prietenia dintre ele este una adevărată.

Citește și: Cine este bărbatul în faţa căruia Dana Budeanu tremură. Creatoarea de modă a picat testul mâinilor

Cum s-a produs ruptura dintre cele două vedete

Mihaela Rădulescu a postat un mesaj controversat, în primăvara acestui an, în care explica de ce a ales să nu descarce aplicația Verdict Dana Budeanu a prieteni sale.

„Întrebarea unei internaute: Eu sunt curioasă dacă aveți aplicația prietenei dumneavoastră, Verdict. Mulțumesc.

Femeie, sunt lucruri mult mai importante care ni se întâmplă tuturor, încearcă să vezi esențialul. Asta-i bârfa aia de la colțul străzii, nu e problemă de viață și de moarte.

Ca să te liniștești, dacă asta e neliniștea ta, nu, n-o am. Uneori e mai bine să iei distanță de oamenii care gândesc mult prea diferit de tine. Asta așa, ca sfat general, dacă vrei să ne mai întâlnim pe aici.”, declarase vedeta în mediul online.

Citește și: Dana Budeanu o apără pe Delia: „În momentul în care ai făcut un copil şi nu eşti pregătită, eşti o criminală”