Dana Budeanu a spus adevărul. Ce face cu banii câştigaţi din Youtube: "Am eu două idei șmechere rău de tot"

Publicat: Vineri, 17 Ianuarie 2020 18:00 // Actualizat: Vineri, 17 Ianuarie 2020 18:00 // Sursa: romaniatv.net

Dana Budeanu a spus tot adevărul despre baniii câştigaţi de pe urma contului său de Youtube. Stilista, care susţine emisiunea online intitulată "Verdict", a şocat pe toată lumea când a spus că nu vrea să beneficieze de niciun ban venit de pe urma acestei "isterii".

Eu am continuat să fac pe banii mei, e cașcavalul meu, pe care eu vi-l fac cadou, eu nu încasez niciun leu de la nimeni, nu e nimeni în spate decât fotoliul, nu va fi nimeni în spate niciodată, nu voi încasa niciun leu niciodată.

Înțeleg pentru că sunt foarte multe vizualizări, suntem la patru milioane, înțeleg că ăștia de la Google sau de la YouTube bagă cașcaval automat pe contul care… I don„t care. Tot acest cașcaval care a început să intre automat va fi donat în întregime, vom face poze exacte cu cât cașcaval a intrat și el va fi donat în întregime”.

Motivul pentru care vrea să doneze banii

Dana Budeanu spune că nu dorește să beneficieze de banii făcuți din emisiunea sa, deoarece această isterie are "o energie proastă": ”Nu doresc niciun leu, nu doresc niciun leu din această isterie, care are efectiv o energie foarte proastă, pentru că cei care fac isterie din ceea ce spun eu sunt doar proști și atât, și atunci energia care înconjoară această isterie este proastă. Eu filmez doar pentru cei care se uită ca să râdă, pentru cei care au simțul umorului, care pot face caterincă de ei înșiși cum pot și eu și probabil că asta vă și doriți. O să facem un odată cu caterincă numai despre mine.

Ca să ai talent, spre exemplu cum are Bobo, tre` să nu fii sărac, când ți-e foame n-ai caterincă. De aia ăia prin afară au caterincă, prin America, că au pe cașcaval mult de tot. Caterinca, starea de bine vine pe relaxare. Așadar, toți banii se vor dona, o să pozăm efectiv toți banii care intră pe YouTube.

De asemenea, înțeleg că tot prin acest mijloc numit YouTube se pot face bani și altfel, am eu două idei șmechere rău de tot cu care o să facem niște cașcaval, și care se va dona, de asemenea. Dănuța nu va câștiga niciodată niciun leu din asta pentru că nu vreau. NU avem sponsori, nu avem nimic!”, a declaract Dana Budeanu în filmările emisiunii Verdict de pe YouTube.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Dana Budeanu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8246
RON
01 Apr
noapte -2 °
zi 11 °
Ultimele joburi adaugate
24 H