Dana Budeanu, acuzaţii grave aduse lui Raed Arafat: „Eu nu am interese ca dumneavoastră, domnul Arafat! Şi ca toată clasa politică, care vă susţine”

Designerul vestimentar Dana Budeanu îşi continuă războiul su sistemul medical din România, în special din Bucureşti, atenţia sa fiind concentrată în ultima perioadă pe porţiile de hrană care le sunt servite pacienţilor internaţi în unităţile spitaliceşti.

13 apr. 2022, 11:09
Dana Budeanu, acuzaţii grave aduse lui Raed Arafat: „Eu nu am interese ca dumneavoastră, domnul Arafat! Şi ca toată clasa politică, care vă susţine”

Dana Budeanu postează o dată la câteva zile fotografii cu porţiile de hrană ale pacienţilor internaţi în spitalele din Bucureşti şi atrage atenţia ministrului Sănătăţii Alexandru Rafila asupra subiectului, cerându-i să demită conducerea unităţilor respective.

Mancare Marie Curie

Budeanu îşi continuă şi lupta de la distanţă cu Raed Arafat, pe care îl acuză de închiderea spitalelor în timpul pandemiei şi despre care spune că este susţinut în funcţie din cauza intereselor politicienilor de vârf din toate partidele.

„Eu nu am interese cum aveți dumneavoastră, domnule Arafat! Cu toată clasa politică care v-a tolerat. Cu toți medicii care au semnat să terorizeze oamenii în loc să îi trateze, contra jurământului.  Toți managerii de spitale care ați închis spitalele, sunteți niște criminali. Au existat manageri de spitale care au refuzat ordinele lui Arafat.

Unul din medicii care au făcut asta a fost doamna Monica Pop. Fiecare om care a murit pentru că nu a avut acces la sănătate, a fost omorât de voi, cei care nu ați dat voie să fie tratați în spitale”,a declarat Dana Budeanu.

Citeşte şi: Monica Pop atrage atenția: Se face mare abuz la camerele de gardă!

De asemenea, vedeta continuă să-l tragă la răspundere pe Arafat pentru modul în care s-a ocupat de pacienți în perioada pandemiei de COVID-19.

“Oamenii au murit. Nu am inventat eu asta, este scris si dovedit de autoritati. 80% dintre bolnavii de cancer nu au avut tratament. Asta e genocid sau cum se numeste? Ii dam la o parte pe cei de boala lui Calache, despre care nu stim nimic, despre care chiar domnul Arafat a recunoscut ca atat s-a stiut. Atat s-a stiut si asa am decis. Pai stai, ma, baiatule, ca tu nici acum nu stii nimic. De ce? Pentru ca nimeni nu stie.

Nimeni, nici acum, nu stie sigur originea acestui virus. Ceea ce eu am spus, despre o analiza excelenta, dintr-o carte, nu am inventat-o eu, scrisa de marii specialisti, aia pe care ni-i recomanda ei, este ca ei au spus ca acesta este un virus artificial si nu pot confirma niciun fel de tratament sigur, garantat, nici pana la ora asta”, a adăugatDana Budeanu.

Citeşte şi: Neurochirurgul Vlad Ciurea: „Regula lui 8. Noi trebuie să funcționăm între acești parametri! Germanii au spus-o”