Monica Pop atrage atenția: Se face mare abuz la camerele de gardă!

Monica Pop vine cu o reacție virulentă după ce președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, a mers ca pacient sub acoperire la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Hunedoara, în urma unei sesizări potrivit căreia un bătrân a fost lăsat să aștepte mai mult de o oră la Urgențe.

12 apr. 2022, 17:41
Monica Pop atrage atenția: Se face mare abuz la camerele de gardă!

Monica Pop atrage atenția. Aceasta acuză politicienii că fac trafic de influență atunci când au nevoie de medici, însă nu fac nimic pentru ca spitalele să aibă suficient personal și pacienții să nu trebuiască să aștepte pe holuri ore în șir.

Monica Pop atrage atenția: Se face mare abuz la camerele de gardă!

„Vrem să știm dacă politicianul care s-a dat drept pacient și a așteptat 45 de minute și a chemat televiziunea a făcut vreo inițiativă legislativă pentru mărirea normativului de persoanl din spitale și policlinici, înainte de a face acest gest sau l-a făcut doar electoral. Să ne arate și dacă a făcut, înainte, cer scuze după.

Era important! Politicienii, când au nevoie, fac trafic de influență, se știe, dau telefoane pentru ei sau pentru oamenii din circumscripție! Tot în scop electoral, nu?

Știe orice român cât de puțin personal e în spitalele.

Sunt perfect de acord că este greu, dar e greu și pentru pacienți și pentru medici și asistente, când este câte un medic și o asistentă pe tură, și zeci de pacienți afară. Mulți neprogramați, cu afecțiuni care nu impun nicio urgență, dar foarte revendicativi! Desigur, urgențele trebuie luate imediat. Dar, ce te faci când vin la Camera de Gardă mulți adulți (unii fără urgențe, dar foarte revendicativi și copii (4-5), care au prioritate, concomitent, unii cu urgențe? Se întâmplă des!

Puteți crede că adulții, mulți fără urgențe, fac scandal? Cât de mult jignesc unii personalul, știți? CĂ SE FACE MARE ABUZ LA CAMERELE DE GARDĂ, ȘTIȚI?”, a scris Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, s-a dat drept pacient ca să dezvăluie cum sunt tratați bolnavii care ajung la Spitalul de Urgenţă din Deva. Acesta a recurs la gestul disperat după multe reclamații primite din partea pacienților, care se plâng de felul în care sunt tratați de medicii de acolo.

Laurențiu Nistor a primit numeroase sesizări în legătură cu modul în care sunt primiți și tratați pacienții care ajung la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Deva. Aşa că s-a decis să ia măsuri si a plecat către spital îmbrăcat modest.

Citește și: Monica Pop trage semnalul de alarmă: Ce virus e acesta care NU dă imunitate nici după boală, nici după vaccinuri repetate