Dana Budeanu anunţă vremuri grele: „Se închid combinate, fabrici, ăsta e crudul adevăr. Iarna va avea costuri colosale”

Dana Budeanu spune că războiul va muşca adând din deficitul statelor, iar iarna va fi trecută cu costuri şi sacrificii pe măsură din cauza războiului din Ucraina.

30 aug. 2022, 13:04
Dana Budeanu anunţă vremuri grele: „Se închid combinate, fabrici, ăsta e crudul adevăr. Iarna va avea costuri colosale”

„A mai trecut o vara si marii analisti TV sunt la fel de bine pregatiti. Din sprit in sprit si din manipulare in manipulare nu poate iesi mai nimic. Traim vremuri grele si este nevoie de o doza insemnata de creier pentru a intelege ce se intampla. Resetarea a fost pregatita in laboratoare de cel putin 5 ani, dozele soc fiind acum servite una dupa alta. Tudororo a iesit ca o floarea sa ne explice azi ce rau o duce Putin, in timp ce Europa si starul Vogue sunt dati ca si castigatori. Adevarul? La ani lumina departare”, a scris Dana Budeanu, pentru Verdict App.

„Rusia va avea al doilea cel mai mare excedent comercial din acest an dupa China, si cel mai mare din 1994 incoace. In acest timp, Europa o duce din ce in ce mai stralucit, dolarul ajungand la acelasi nivel cu Euro in decurs de numai 6 luni, semn ca suntem pe drumul cel bun catre cimitir. Germania nu stie pe unde sa scoata camasa, Macron este fara majoritate politica, iar Italia este pe calea cea dreapta, aducand cel mai probabil la putere extrema dreapta. Liderii politici europeni cad ca graul la secerat, in timp ce Tudororo ne anunta victoria iminenta.

Cu un asemenea nivel ridicat de intelegere, consider ca merita mult mai mult. Se califica cu usurinta la un post de lider european, ingrosand bancile libidinoase de pe la Bruxelles, alaturi de Timmermans si altii. Cu ce sunt ei mai presus decat Tudororo? Nici el, nici aia nu inteleg nimic. Cu fiecare luna care se scurge din acest razboi economic, se mai bate un cui in cosciugul proiectului european. Nu este o veste buna pentru Romania, dar nici nu depinde ceva de noi. Era evident ca nu aveam unde sa evoluam cu niste imbecili lobotomizati la carma Europei, care se ocupa doar cu lobby si vaccinari pe sub mana. Poate mai pune o intrebare Tudororo despre contracte, ca tot urmeaza sa mai platim o transa din zecile de milioane comandate de Citu, fosta stea cazatoare a politicii romanesti.

Dana Budeanu, urare pentru George Simion: „Numai fătălăii fac nuntă cu tacâmuri. Bărbații adevărați cheamă 10 mii de oameni”
Ceea ce pot sa afirm cu siguranta, este ca Europa va suferi pe termen scurt mult mai mult decat Rusia. Despre Ucraina nu are rost sa mai comentez, in conditiile in care este condusa de pudelul american instalat direct de pe Netflix. Economia rusa este profund deficitara si puternic subventionata de catre Kremlin. Nu vorbim despre o economie de piata functionala, drept urmare sanctiunile nu o afecteaza prea mult. In schimb, Europa este alt animal. Preturile infernale la energie vor lasa rani adanci in industrie care vor fi cu greu astupate in viitor. Se inchid combinate, fabrici sau producatori de aluminiu de la luna la luna, din cauza costurilor insuportabile. Acesta este tristul si crudul adevar, de care trebuie sa fie si Romania constienta.

Dieta cu care Dana Budeanu îşi menţine silueta de divă. Secretul care o ajută să nu se îngraşe, deşi mănâncă des tort: „Noaptea mănânc o felie de tort”
Suntem departe de a fi castigatori. Chiar daca vom depasi aceasta iarna, costurile colosale se vor vedea in datoria publica a tuturor statelor. Europa va deveni din ce in ce mai impovorata, in timp ce supravietuirea ei va fi la mana Americii. Primul capac al cosciugului va fi atacul speculativ asupra Italiei care este intr-o situatie bugetara relativ critica. Se va da un stop joc prin agentiile de rating si numai interventia decisiva a BCE va mai salva ceva din credibilitatea Euro. Pana atunci insa, sa ne distram la un “dineu cu prosti”, cu Tudororo in rol principal”, a scris Dana Budeanu pentru Verdict App.