Dieta cu care Dana Budeanu îşi menţine silueta de divă. Secretul care o ajută să nu se îngraşe, deşi mănâncă des tort: „Noaptea mănânc o felie de tort”

Are o siluetă adolescentină, ceea ce te-ar face să crezi că îşi supraveghează foarte strict dieta. În realitate, nu este deloc aşa. Printre alimentele pe care Dana Budeanu le consumă cu conştiinciozitate se-numără pastele şi tortul.

27 aug. 2022, 19:00
Dieta cu care Dana Budeanu îşi menţine silueta de divă. Secretul care o ajută să nu se îngraşe, deşi mănâncă des tort: „Noaptea mănânc o felie de tort”

Dana Budeanu are o dietă nonconformistă, aşa cum este şi ea. Din alimentaţia ei nu lipseşte în nicio zi rodia, fruct pe care îl adoră, alături de ananas. Creatoarea de modă nu mai mănâncă de multă vreme mâncare gătită, iar carnea o consumă ocazional.

Dieta cu care Dana Budeanu îşi menţine silueta de divă. Cum arată meniul creatoarei de modă

Iată cum arată o zi din viaţa Danei Budeanu din punct de vedere alimentar:

Eu mănânc rodie în fiecare dimineață. Eu alte fructe nu mănânc pentru că nu îmi plac, în afară de rodie și de ananas. În weekend, dimineața fac excepție și mănânc tort. Dar, tortul ăla îl mănânc în general noaptea, pe la 12.00- 1.00. Dimineața mănânc rodie. La prânz mănânc de obicei paste. Nu mănânc carne decât foarte rar, nu mănânc mâncare gătită, din aceea cu sos. Mănânc și seara, iar noaptea o felie de tort.

Rodia de dimineata… aproape ca a luat locul salutului pe care-l primesc când mă întâlnesc cu persoane pe care le cunosc sau nu, care-mi spun sau mă întreabă despre aceasta.. da, o consum zilnic, în cursul săptămânii dimineața, pentru că nu am timp de nimic, mă trezesc la șase fără un sfert și am foarte multe de făcut până plec cu fetițele din casă‘, a scris Dana Budeanu pe Instagram.

Citeste si Dana Budeanu, apel către urmăritorii cărora le-a intrat frica în oase: „Nu-i mai ascultaţi pe apostolii Apocalipsei. Vă spun şi eu acum că de mâine vine o molimă şi vi se usucă ouăle. Nu se poate să haleşti aşa ceva la infinit”

„Sunt fetiţa în pantaloni scurţi şi cizme, care vrea să mănânce doar îngheţată”

Pe 22 iulie, Dana Budeanu şi-a serbat ziua de naştere. Creatoarea de modă a postat o imagine pe reţelele de socializare, unde le-a arătat prietenilor virtuali tortul cu care au sărbătorit-o persoanele dragi.

Ea le-a mulțumit tuturor pentru urări și și-a făcut o scurtă caracterizare, la cei 43 de ani proaspăt împliniți: „Sunt fetita in pantaloni scurti si cizme, care vrea sa manance doar inghetata, sa nu doarma niciodata, sa nu atinga pamantul cu picioarele si sa viseze visele tuturor celor pe care i iubeste. multumesc„.

Citeste si Cum l-a ironizat Dana Budeanu pe George Simion: „Siemion, adună lumea! Lasă nunta!”