Dana Budeanu aruncă bomba despre pandemia de COVID: Totul se face din pix în România, e o practică. Este un plan mondial să ieșin din pandemie la 1 iunie

Dana Budeanu a venit cu mărturisiri controversate, marți seară, despre pandemia de coronavirus, campania de vaccinare și despre autoritățile din România.

11 mai 2021, 22:31
Dana Budeanu aruncă bomba despre pandemia de COVID: Totul se face din pix în România, e o practică. Este un plan mondial să ieșin din pandemie la 1 iunie

Dana Budeanu aruncă bomba despre pandemia de COVID. De asemenea, aceasta spune că nu se va vaccina niciodată, dar spune că nu este împotriva vaccinării, nu este o antivaccinistă, așa cum s-a spus.

Dana Budeanu aruncă bomba despre pandemia de COVID. Ce spune controversatul designer

„Băi, băieți, ăsta e planul pe glob. trebuie să fim atâția vaccinați, atâția… Dacă nu declară vaccinații, e un lanț al slăbiciunilor. Totul se face din pix în România, e o practică. Este un plan modial să ieșin din pandemie la 1 iunie.

Totul se rezumă la bani, la resurse, la săraci și bogați. A fost luată în derâdere ce am spus eu: ‘Mascarada asta e pentru săraci’. Vreau ca toată lumea să fie liniștită, se va merge în vacanță, chiar dacă ești vaccinat sau nevaccinat.

Dacă vreți să duduie economia, cred că toți operatorii de turism ar trebui să testeze gratuit turiștii. Ca să nu fim discriminați. Avem un milion de români cu boli cronice care nu se pot vaccina. Este un gest nobil din partea oricărui guvern, să-și testeze locuitorii.

Am respect pentru maneliștii care nu au făcut campanie vaccinării. Nicoodată n-am înțeles de ce s-a mers agresiv pe o campanie plină de amenințări. mesajul a fost întotdeauna apocaliptic. Nicodată n-am auzit pe cineva spunând ceva pozitiv.

În România, milioane de oameni nu merg la doctor, ci la farmacie. Felul în care s-a făcut, pe cine să convingă.

Totul este din pix, cam 20 la sută vor să vaccineze. Atâta trebuie ca să fie bine să nu fie rău. Nu mă voi vaccina niciodată. Nu am de ce, sunt sănătoasă. Nu înseamnă că eu sunt împotriva. Ei se folosesc de numele meu. Nu sunt o antivaccinistă. Mi-am vaccinat copiii după schema aia. Cred enorm în imunizarea normală, prin contactul direct cu boala.

Eu sunt un om care nu mă voi vaccina, dar am sunat pe 7 telefoane ca să bag 100 în față, pe lista de vaccinare”, a spus Dana Budeanu, la Antena 3.

Citeşte şi: Iureş de reacţii pe reţelele sociale după ce Dana Budeanu a criticat dur facilităţile acordate de Diverta şi Curtea Veche celor care se vaccinează. Monica Pop sare în apărarea designerului
 

 


loading...
Partenerii noștri