Iureş de reacţii pe reţelele sociale după ce Dana Budeanu a criticat dur facilităţile acordate de Diverta şi Curtea Veche celor care se vaccinează. Monica Pop sare în apărarea designerului

Medicul Monica Pop sare în apărarea Danei Budeanu care a declarat public că nu va mai cumpăra nimic din librăriile Diverta şi de la editura Curtea Veche după ce cele două instituţii au anunţat că oferă cărţi gratuite celor care se vaccinează. Declaraţiile Danei Budeanu şi replica amuzantă a lanţului de librării Diverta au stârnit un iureş de reacţii pe reţelele sociale.

11 mai 2021, 16:19
Iureş de reacţii pe reţelele sociale după ce Dana Budeanu a criticat dur facilităţile acordate de Diverta şi Curtea Veche celor care se vaccinează. Monica Pop sare în apărarea designerului

Dana Budeanu – Diverta – Curtea Veche sunt în război, după ce lanţul de librării Diverta şi editura Curtea Veche au anunţat că oferă cărţi gratuite celor care se vaccinează. În replică, Dana Budeanu a anunţat pe reţelele sociale că nu va mai cumpăra nimic de la cele două entităţi. Reacţiile editurii Curtea veche şi lanţului de librării Diverta au venit imediat.

Dana Budeanu, în război cu Diverta şi Curtea Veche

Astfel, după ce Curtea Veche a anunţat pe Instagram că regretă pierderea oricărui client, de data asta fiind vorba despre Dana Budeanu, editura a continuat ironiile, trimiţând „ameţitele şi fătălăii” să se vaccineze pentru că „mocangeala” e valabilă doar câteva zile. La rândul său, lanţul Diverta a anunţat că celor vaccinaţi care îşi doresc li se vor oferi diplome de fătălăi şi ameţite: „MULȚUMIM TUTUROR FĂTĂLĂILOR ȘI AMEȚITELOR CARE AU VENIT LA NOI! PS: ACORDĂM (ÎNCEPÂND DE MÂINE SEARĂ) ADEVERINȚĂ DE FĂTĂLAU SAU AMEȚITĂ ÎN ORIGINAL 100%, LA CEREREA FIECĂRUIA ÎN MAGAZINE”.

Dana Budeanu - Diverta - Curtea Veche

Dana Budeanu a continuat, însă, cu postări ironice la adresa celor două instituţii, dar şi a celor care aleg să se vaccineze:

„SARACILOR? DUPA CE VA INTEPATI, PUTETI SA MANCATI NISTE TALPA DE PESTE LA AIA FINCALIOILOIL CU 15% REDUCERE SI PAC DUPA LA DIVERTA SA LUATI O CARTE MOCA DE LA #GII DE LA CURTEA VECHE, POATE VA MAI DESTEPTATI! VA PUPA DANUTA!
PS: POATE SARE CINEVA SI CU CEVA DE IMBRACAT SI INCALTAT MOCA! MERCI!”

„CAVIAR MOCA DA CINEVA PENTRU INTEPATI? UN ROLLS? NU? NISTE HERMESURI? NIMIC? MAMA, CE SARACI!”

„la multi ani la toti intepatii! bravo! continuati! sa nu va fie frica! aveti incredere in autoritati, ca nici pana acum nu v au mintit cu nimic!
va pupa, Danuta! un cocktail de bogati pentru voi!”

Medicul Monica Pop a intervenit la Antena 3 şi a declarat că este de acord cu Dana Budeanu, care acuză instituţiile de discriminare:

Citeste si Dana Budeanu, despre purtatul măştii în apă: „Doamne ferește, cei care fac nudism le intră și prin alte părți”

Eu cred că are dreptate! Categoric este o discriminare! Dar, lăsând la o parte discriminarea, constat în continuare că cei care decid nu știu lucruri medicale elementare și anume că orice vaccinat se poate îmbolnăvi. Deci orice participant la un spectacol care are în mână un certificat de vaccinare poate fi bolnav! La ce folosește atunci certificatul de vaccinare, că nu înțeleg?

Oricare care intră într-o sală de spectacol poate fi bolnav, el fiind vaccinat. Și atunci la ce folosește? Consider că este absolut inutil. Un test ar fi altceva, doar că oamenii nu au bani. Ca să meargă la un spectacol și așa costă biletul… Dacă își mai cumpără și teste pentru a merge la spectacol se ajunge la niște sume pe care oamenii nu și le pot permite„, a spus Monica Pop.

Facilităţi pentru persoanele vaccinate

Facilitățile pentru cei care se vaccinează stârnesc multe reacții în rândul internauților, deoarece o parte dintre aceștia sunt revoltați și vorbesc despre discriminare atunci când vine vorba despre astfel de oferte menite să motiveze oamenii să se vaccineze:

– cinematografele se deschid la capacitate de 50 la sută

– concerte şi evenimente-pilot culturale cu peste 50% din capacitatea spațiului

– competițiile sportive se pot desfășura cu participarea spectatorilor care s-au vaccinat, doar că evenimente test/pilot cu aprobarea CNSU

– un lanț de restaurante din Capitală oferă o reducere de 50 de lei grupurilor de patru persoane care stau la aceeași masă. Promoția este valabilă până la finalul anului

– părinții vaccinați anti-COVID au acces gratuit la spectacolele de teatru din Sibiu

– un lanț de librării oferă cărți gratuite celor prezintă certificatul de vaccin la casă, în perioada 08-16 mai

– un restaurant din Capitală oferă în luna mai o reducere în valoare de 15%

– reducere de 20% pentru clienții saloanelor erotice.

Citeste si Dana Budeanu, de partea controversatei doctoriţe Flavia Groşan. „Spitalul a devenit imaginea morgii”