Dana Budeanu, atac foarte dur la adresa primarilor: „Nemernico, care ești! Imbecilo! Totul până la copii! Nicuşor linge clanţe la Patrimoniu”

Dana Budeanu s-a lansat miercuri seară în invective la adresa primăriţei Clotildei Armand şi a lui Nicuşor Dan.

30 iun. 2021, 23:19
Dana Budeanu, atac foarte dur la adresa primarilor: „Nemernico, care ești! Imbecilo! Totul până la copii! Nicuşor linge clanţe la Patrimoniu”

Scandalul pazei de la spitalul Grigore Alexandrescu a enervat-o rău pe Dana Budeanu, care a avut o ieşire foarte dură la adresa edililor Capitalei.

„Ar fi de făcut un mini-protest, așa cum a fost la Colectiv. Birocrația infectă din această țară. A venit asta la primărie. De 9 luni de zile tu nu semnezi demolarea unei maghernițe. Cum nu semnezi, pierdem finanțarea.

Azi, la fel cum se întâmplă asta, primăria a comunicat oficial că acel document este fake news. Induci opinia publică în eroare, este chestiune penală.

Iar Nicușor linge clanțele pe la Patrimoniu pentru ca această clădire să nu fie demolată. Nu vor să facă acest spital, nu vor. Cum ce e de făcut, să intrăm cu forța peste ei.

Acela este un document oficial și ei spun că nu există. Nici o instituție a statului nu se sesizează. Omoară oamenii, omoară copiii.

Nemernico, care ești! Imbecilo! Totul până la copii. Tu nu ai cum să nu iei gunoiul din spitale. Gunoiul periculos.

Nu ai cu cine să vorbești. Vreau să știu și eu ce a făcut Clotilde în viața ei. Nimic. În afară că a fost plasată pe consultanță cu Bechtel. Vreau să știu unde ai lucrat în viața ta”, a spus Dana Budeanu.

Clotilde Armand s-a răzgândit: Primăria Sectorului 1 va asigura paza și va continua investițiile în spitale, inclusiv la Spitalul „Grigore Alexandrescu”

Renate Weber, Avocatul Poporului demis de Parlament: ‘Puteam interveni la Spitalul de copii, dar suntem legați de mâini și de picioare’

Renate Weber, Avocatul poporului demis de Parlament, dar repusă pe funcție de CCR, intervine în scandalul de la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu. Aceasta spune însă că nu poate face nimic până ce hotărârea Curții Constituționale nu este publicată în Monitorul Oficial. 

„Am fi putut face, inclusiv plecând de la ceea ce ați spus în emisiune. Anchetă la Primăria Capitalei, la primăria de sector. Acum instituția Avocatului Poporului nu are conducător. Nu există un interimar. Este obligatorie semnătura Avocatului Poporului. Până nu se publică în Monitorul Oficial, suntem legați de mâini și de picioare.În 24 de ore putem să fim la fața locului. Am mai încercat să mai vorbim cu doamna primar, dar nu am reușit”, a spus Renate Weber.

Scandalul gunoiului revine. Romprest reduce serviciile de salubrizare în Sectorul 1 în plină caniculă

Managerul Spitalului Grigore Alexandrescu: Este o luptă pe viaţă şi pe moarte între noi şi şobolani, să nu intre în clădire / Facem deratizare odată pe săptămână, cât de des se poate, totuşi mai vin şobolani

Managerul Spitalului de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu“ din Bucureşti, Alexandru Ulici, a afirmat, miercuri seară, că în unitatea medicală se duce ”o luptă pe viaţă şi pe moarte” pentru ca şobolanii să nu intre în clădire, mai ales că Blocul Operator Ortopedie se află la parterul cădirii.

”Suntem singurul spital din lume, pot spune, în care Blocul Operator Ortopedie este la parter. Este o luptă pe viaţă şi pe moarte între noi – nu ştiu dacă e bine să zic asta – şi şobolani, adică să nu intre în clădire. Suntem lângă metrou, ce am putea să avem? Rembrandt-uri nu. Şobolani”, a declarat, miercuri seară, la Antena 3, profesorul Alexandru Ulici, managerul Spitalului „Grigore Alexandrescu”.

Profesorul afirmă că se face deratizare cât de des se poate, însă tot mai ajung şobolani de la metrou, iar riscul este mare.

”Avem o clădire dezafectată, facem deratizare odată pe săptămâă, cât de des se poate, totuşi mai vin şobolani şi, dacă blocul operator este la parter, e foarte riscant”, a mai declarat medicul.


loading...