Dana Budeanu, cu ochii în lacrimi: „Oamenii nu ştiu cine sunt. Eu nu sunt o valoare”

Dana Budeanu, cu ochii în lacrimi. Creatoarea de modă a fost invitată în "Podcastul lui Damian Drăghici", emisiune difuzată pe Youtube, şi a răspuns mai multor întrebări, una dintre ele a emoţionat-o foarte tare.

25 feb. 2021, 20:49
Dana Budeanu, cu ochii în lacrimi: „Oamenii nu ştiu cine sunt. Eu nu sunt o valoare”
Dana Budeanu, cu ochii în lacrimi

Dana Budeanu, cu ochii în lacrimi. Vedeta şi-a amintit de un prieten drag, Alex, care a murit la 40 de ani. Damian Drăghici i-a dedicat o melodie de jale, care a făcut-o pe designer să lăcrimeze.

„Eu nu am cunoscut pe nimeni care a trăit ca acest băiat (n.r Alex). Toţi oamenii, împreună, în afară de Damian, nu au trăit cum a trăit acest băiat până la 40 de ani. Se bucura de orice, de viaţă. Viaţa, dacă n-o trăiţi, n-o meritaţi. Viaţa a fost dată să fie trăită„, a declarat creatoarea de modă despre bunul ei prieten care s-a stins din viaţă în urmă aproximativ doi ani.

Dana Budeanu, cu ochii în lacrimi

Dana Budeanu, cu ochii în lacrimi

Citeşte şi: Dana Budeanu: „Ești minoră, nu te oprești! Să vină acasă și aici îi așteaptă mami!”

„Eu nu sunt o valoare, eu sunt un produs al netului”

Oamenii nu ştiu cine sunt. Eu sunt un om care vreau să trăiesc fără să-mi compromit sufletul şi mintea, deloc. Sunt o fată, care, nu cred că a crescut, dar care s-a maturizat de foarte mică.

Asta s-a întâmplat pentru că mi-am dat seama, de foarte mică, că oamenii sunt nefericiţi şi toată viaţa mea am încercat să îi protejez pe cei nefericiţi şi să îi ajut să fie fericiţi, protejându-i. Eram un fel de „gardian al fericirii„. Jobul meu de viaţă este să ofer fericire celorlalţi, pentru că am senzaţia că, de fapt, ăsta e secretul.

Eu sunt o valoare? Eu nu sunt o valoare. Eu sunt un produs al netului. Chiar dacă 99% din publicul meu nu mă haleşte, 100% mă crede. Şi asta pentru că sunt foarte relaxată, iar oamenii au nevoie să râdă. Eu nu mint publicul. Eşti fix ceea ce îţi doreşti. Boala este din suflet, de acolo porneşte, tocmai pentru că îţi este dezechilibrat sufletul„, a mai spus Dana Budeanu.

Pe ce muzică face Dana Budeanu dragoste?„, a întrebat-o Damian Drăghici, iar designerul a răspuns că: „Nu ştiu, că nu-mi pun. Nu am timp, deloc.


loading...