Dana Budeanu: „Ești minoră, nu te oprești! Să vină acasă și aici îi așteaptă mami!”

Dana Budeanu a făcut o nouă postare pe reţelele de socializare, de această dată face referire care refuză să primească la școală elevii care nu prezintă formularul de accept al testării anti-COVID.

17 feb. 2021, 11:56
Dana Budeanu: „Ești minoră, nu te oprești! Să vină acasă și aici îi așteaptă mami!”
Dana Budeanu a făcut o nouă postare pe reţelele de socializare

Dana Budeanu s-a dezlănţuit din nou pe Facebook. „Chemați Poliția pe loc la toate școlile unde vi se spune că e obligatoriu formularul! Faceți plângere la politie pe numele cui vă spune asta! Daca stați ca imbecilii?!!! Ce vreți? Să vin eu la fiecare școală? Nu pot și n-am de ce! Fac suficient! Marș! Sunteți prinți!!!!!! Călcați în picioare pe oricine pentru drepturile copilului vostru! Ce mă?

Ce e aia mă că nu am voie să-mi duc puiul minuscul în clasă? Să mori tu! Vorbești serios? Aoleu! Marș! Nu există așa ceva! Eu intru și-l duc și-l iau și-l îmbrac și-l iubesc! Luați labele de pe copii! Toți copiii care vin la școală, vin de acasă, unde stau cu noi, ăia care venim să-I luăm! Maaarș! Vin cu autobuzul și metroul!

Citeşte şi: Dana Budeanu, imagine virală pe reţelele de socializare. Ce poză a publicat cu Clotilde Armand, cu privire la scandalul finanţării spitalelor – FOTO

„Ești minoră, nu te oprești! „

Cum să haliți așa ceva???? Intrați și gata! Băi, cum nu mă oprește, mă, nimeni pe mine, mă? Ce, mă? Să n-am voie la copilu’ meu? Păi dau foc la țară, mă! Ce? Bat zece deodată pentru copilul meu! Sunteți niște imbecili și gata!Mami, dacă mă oprește poliția pe stradă, ce fac? Nimic! Mergi înainte! Ești liberă fetita lu’ mami să meeeergi, să respiri! Ești minoră, nu te oprești! Să vină după tine acasă și aici îi așteaptă mami! Nu au voie să te atingă! Vii acasă ca un copil perfect ce ești! Vă rupem pe genunchi!

„, a scris Dana Budeanu, pe pagina sa de Facebook.

Dana Budeanu, despre declarația de avere a lui Vlad Voiculescu

Dana Budeanu

lansează o informație extrem de interesantă despre ministrul Sănătății. Din declarația de avere a dispărut un venit de 704.060 lei, bani obținuți de la un Birou Executor Judecătoresc. La scurt timp după ce a apărut informația, declarația de avere a lui Vlad Voiculescu a fost ștearsă de pe site-ul ANI.

Bună ziua! Doamna Budeanu, vă rog să atrageți atenția opiniei publice în legătură cu faptul că în noua declarație de avere a lui Vlad Voiculescu a dispărut un venit din alte surse, de 704.060 de lei, față de declarația anterioară de avere, din august 2020. În declarația anterioară, pe care o completase pe 13 august 2020, în calitate de candidat la Consiliul General al Municipiului București apărea acest venit din alte surse, de la un Birou Executor Judecătoresc.

În declarația de avere pe care a completat-o ieri, surpriză, acest venit nu mai apare. Mie mi se pare foarte suspect că a dispărut acest venit din ultima declarație de avere și mă întreb dacă nu cumva Voiculescu a amânat depunerea noii declarații tocmai pentru a nu mai fi obligat să declare acest venit și să poată să susțină că venitul respectiv că nu a fost înregistrat în anul fiscal precedent…

 În ce calitate a primit această sumă uriașă pentru un om de rând de la un biroul executor judecătoresc? Cui aparține firma respectivă? Ar fi minunat dacă ați investiga acest lucru și dacă prietenii dumneavoastră din presă ar putea cere lămuriri ministrului Voiculescu cu privire la acest aspect. Vă mulțumesc!”, a postat Dana Budeanu.