Dana Budeanu dă de pământ cu Tudor Chirilă, după ce cântărețul de Vama Veche a uitat că a făcut campanie pro-Klaus Iohannis: „Voi sunteți cei mai vinovați, cei care v-ați tăvălit pe jos pentru Hohha și ‘guvernul meu’!”

Tudor Chirilă este aspru criticat de către Dana Budeanu, după ce cântărețul a făcut propagandă vehementă pro-Klaus Iohannis. Solistul este cunoscut drept unul dintre cei mai mari susținători ai oficialului de la Palatul Cotroceni. 

24 mai 2023, 21:52
Dana Budeanu dă de pământ cu Tudor Chirilă, după ce cântărețul de Vama Veche a uitat că a făcut campanie pro-Klaus Iohannis: „Voi sunteți cei mai vinovați, cei care v-ați tăvălit pe jos pentru Hohha și ‘guvernul meu’!”

Tudor Chirilă se numără printre persoanele publice din România cele mai vocale pro-Iohannis. Cântărețul de Vama Veche a făcut propagandă de fiecare dată pentru președintele în funcție, când au fost alegerile, iar de curând, a început să regrete decizia.

Astfel, după ce a îndemnat milioane de oameni să voteze pro-Iohannis, artistul a hotărât să-și nuanțeze cuvintele. Pentru că a început să-l denigreze pe președinte ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat înainte, Dana Budeanu a intrat pe fir.

Stilista susține că Tudor Chirilă este ultimul om care ar trebui să-l critice pe Klaus Iohannis, având în vedere trecutul „pătat” al solistului de Vama Veche.

„Nuuuuu, Tudor! Nu!

Nu ai voie să scrii despre Hohha! Nici tu nici cei care au fost #Rezist și l-au votat de două ori!

Nu poți, îmi pare rău!

De ce?

Pentru că ați urlat și susținut un regim și o dreapta care a distrus țara definitiv!

Voi sunteți cei mai vinovați, voi cei care v-ați tăvălit pe jos pentru Hohha și ‘guvernul meu’!

Nu mă interesează că ați greșit! Acestea nu-s greșeli, acestea-s nenorociri de poziții care distrug generații!

Era cool să fii în piață?

Atunci mergeți acum și vorbiți voi cu cei care pretind că fac educație…”, a scris Dana Budeanu.

Mesajul controversat al lui Tudor Chirilă, după ce a influențat românii la alegeri, montându-i pro-Iohannis

Iată mesajul controversat al lui Tudor Chirilă, exprimat în social media. Artistul nu s-a putut abține încă o dată, fără să-și dea cu părerea. El crede că știe cum trebuie făcută ordine în țară:

„Cred că multe lucruri trebuie schimbate în învățământ. Cred sincer că orele remediale (meditațiile) ar trebui făcute la școală, cred că piața neagră a educației e nocivă și creează discriminare în școli (școala publică trebuie să ofere șanse tuturor), cred că afterschool-ul ar trebui să devină proiect de țară (că în Europa școala se face până la 15,16) cred că ar trebui facultate serioasă ca să devii profesor, facultate în care psihologia pediatrică și pedagogia să fie materii de bază iar practica să se desfășoare încă din anul întâi, cred că profesorii ar trebui încurajați să livreze curicula într un mod cât mai modern și atractiv, cred că școlile ar trebui să capete autonomie iar învățământul depolitizat pentru ca profesorii să nu mai fie masă de manevră politică în anii de alegeri”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

VEZI AICI mesajul complet.