Dana Budeanu, declaraţie INCENDIARĂ: „Pentru mine, omul anului este Putin”

Designerul Dana Budeanu a declarat marţi seară că, din punctul său de vedere, omul anului este preşedintele rus Vladimir Putin, deşi a precizat că nu susţine războiul declanşat de acesta prin invadarea Ucrainei.

21 dec. 2022, 15:54
Dana Budeanu, declaraţie INCENDIARĂ: „Pentru mine, omul anului este Putin”

Dana Budeanu spune că niciuna dintre marile puteri ale lumii actuale, Statele Unite ale Americii, Rusia şi China, nu este interesată ca războiul din Ucraina să se închiei, altfel Vladimir Putin şi-ar fi retras trupele, odată ce şi-a îndeplinit obiectivele „operaţiunii militare speciale”.

„Pentru mine omul anului este Putin. Nu în sensul că îl susțin în ceea ce se întâmplă în Ucraina. Nu în sensul ăsta. Pentru că lumea se va schimba.

Este omul anului pentru ceea ce se va întâmpla pe glob. Pentru noi nu va fi rău şi pentru foarte multe țări nu va fi rău. Nu contează că va fi rău pentru el. Pe noi nu ne interesează asta.

De ce crezi că nu s-a terminat conflictul care trebuia să se termine în toamnă?

Este o întrebare cu legătură la faptul că noi n-am intrat în Schengen.

Dana Budeanu: „Singurul mare perdant va fi Europa”

Ce a vrut să cucerească a cucerit, putea să plece. De ce nu e terminat conflictul, asta e o întrebarea. Cine nu vrea să termine? Nimeni!

Un adevăr fundamental este definiția a ceea ce se întâmplă în acest conflict: americanii cu rușii și cu chinezii.

Aceste trei mari puteri schimbă ordinea mondială. Au început deja şi va dura 10 ani. Singurul perdant va fi Europa din acest conflict mare, cel mai mare perdant.

Noi, așa cum suntem noi aici, nu vom pierde”, a spus Dana Budeanu, la Antena 3.

Citeşte şi: Ambasada Rusiei a trimis cadouri de Craciun la Parlament. Diana Şoşoacă şi o parlamentară fostă în AUR au fost pe placul Moşului de la Kremlin