Dana Budeanu surprinde din nou! Fotografia care i-a emoționat până la lacrimi pe fanii vedetei

Designerul Dana Budeanu este una dintre cele mai apreciate și controversate vedete din România. De-a lungul timpului, a reușit să își contureze o imagine dură și asta pentru că în cadrul pamfletelor ”Amețitele și Mafioții”, dar și la emisiunile la care a fost invitată a tăiat în carne vie atunci când a venit vorba despre vreo nedreptate.

21 oct. 2023, 18:28
Dana Budeanu surprinde din nou! Fotografia care i-a emoționat până la lacrimi pe fanii vedetei
Dana Budeanu surprinde din nou!

Dana Budeanu surprinde din nou! Deși o cunoaște o țară întreagă, Dana Budeanu a avut grijă să își țină departe viața privată de ochii curioșilor.

Citește și EXCLUSIV Dana Budeanu, despre „ameţitele” care dau fuga la farmacie: „Te-a luat corazonul ca te-a părăsit? Te internezi şi iei pastile”

Dana Budeanu surprinde din nou!

Recent însă designerul a ales să împărtășească cu fanii săi de pe rețelele de socializare o amintire extrem de prețioasă pentru ea și familia ei.

Dana Budeanu a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie foarte veche în care apare o fetiță la școală, îmbrăcată în uniformă.

Fetița din fotografie nu este ea, ci mama ei, iar postarea a fost făcută pentru a le arăta internauților cum era școala în România acum zeci de ani, când elevii respectau regulile și purtau uniformă.

”Când școala era școală…mama”, a scris Dana Budeanu în dreptul fotografiei de pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Budeanu (@danajustlove)

Deși nu vorbește des, Dana Budeanu are numai cuvinte de laudă la adresa părinților săi, despre care spune că sunt niște sfinți. În urmă cu ceva timp, vedeta a dezvăluit că cei care i-au dat viață au fost victimele discriminării, dar cu toate acestea, ei au crescut-o frumos.

„Provin dintr-o familie ai cărei părinți au fost discriminați EXTREM, pentru ca aveau «dosar prost»… am crescut superb, în iubire infinită și necondiționată, cu o mamă și un tată plini de povești de viață fantastice și tăceri la fel… m-au crescut niște părinți care au tăcut cândva, ca astăzi eu să pot vorbi cât vreau… m-au crescut niște oameni superbi, unici prin cât amar au dus în spate și-n suflet, fără să ne arate nouă, copiilor, nimic… și așa am făcut și eu cu fetițele mele, carora nu m-am plâns o dată şi cărora le am spus că totul este numai fericire şi iubire şi univers infinit… că aşa mi-au spus mie bunu şi buni, care-s pentru mine şi pentru ele nişte SFINŢI”, a spus Dana Budeanu, potrivit click.ro. 

Citește și EXCLUSIV Dana Budeanu, despre valurile de migranţi din Orientul Mijlociu ce vor invada Europa: „Unde îi cazăm? Stau la voi pe scara blocului şi nu ai voie să-i arunci, că au statut special. Trebuie să le dai şi bani, ca ălora cu Slava”