Dana Budeanu, despre cuplurile care ajung la divorț. Vedeta spune lucrurilor pe nume: „99,9% se despart din acest motiv”

Dana Budeanu, despre cuplurile care ajung la divorț. Se știe deja că vedeta spune întotdeauna lucrurilor pe nume și data aceasta, a dezbătut un subiect destul de controversat și nu s-a abținut în a-și exprima părerea sinceră. Creatoarea de modă a fost căsătorită și are două fete gemene.

14 oct. 2023, 20:49
Dana Budeanu, despre cuplurile care ajung la divorț. Vedeta spune lucrurilor pe nume: „99,9% se despart din acest motiv”
Dana Budeanu, despre cuplurile care ajung la divorț

Dana Budeanu, despre cuplurile care ajung la divorț. Fără doar și poate, stilista este un personaj care face audiență, atât pe rețelele sociale, cât la TV. Dezbate fără inhibiții orice subiect, devenind extrem de populară după filmulețele în care îi taxează dur pe ‘mafioți’ și ‘amețite’.

Dana Budeanu, despre cuplurile care ajung la divorț

Vedeta este de părere că majoritatea căsniciilor ajung la final, deoarece nu există o relație intimă strânsă între cei doi parteneri. Astfel, pentru faptul că le lipsește acest lucru în relație, preferă să caute în altă parte.

Toate divorțurile…deci, rețineți, toate divorțurile sunt plecate… deci tu trebuie să fii foarte smart să nu pleci de la asta într-un divorț, da? Dar 99,9% dintre toate divorțurile sunt plecate de la faptul că efectiv nu faceți s#x! Cunoști mă pe cineva care face s#x beton armat și a plecat de-acasă?”, a spus ea, în social media.

Citește și: Dana Budeanu îi critică aspru pe nuntașii care fură mireasa. Ce spune vedeta despre acest obicei: „Da ia-o mă de tot, ia-o acasă la tine!”

Ce diferență de vârstă este între Dana Budeanu și Andrei Hrebenciuc

Dana Budeanu s-ar iubi cu un bărbat mult mai tânăr decât ea. Vorbim despre Andrei Hrebenciuc, cel cu care vedeta ar avea o relație de ceva vreme, însă fără să se afle prea multe detalii despre povestea acestora. O fire vulcanică, ce își dă cu părerea pe marginea celor mai de interes subiecte ale momentului, Dana Budeanu s-a învățat să păstreze discreția atunci când vine vorba despre viața personală, fie că ne referim la copii, ori la parteneri.

Deși este una dintre cele mai asumate vedete de la noi și deși zvonurile privind o relație cu Andrei Hrebenciuc circulă de luni bune, Dana Budeanu nu a făcut nici cea mai mică declarație care să indice că acest lucru este adevărat. Totuși, s-a vehiculat chiar că cei doi ar urma să se căsătorească, asta după ce Dana a postat pe internet o fotografie cu un inel superb.

Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc pe Coasta de Azur în prezența apropiaților, potrivit presei. Totuși, vedeta a dezmințit la scurt timp informațiile, transmițând un mesaj tranșant pe rețelele de socializare.

Nu candidez! Deci nu mă mărit! Numa’ amețitele se mărită! Femeile adevărate candidează la prezidențiale. Numa’ amețitele se mărită! Femeile adevărate fac verdict”, a transmis Dana Budeanu pe rețelele de socializare.

Despre relația dintre ea și Andrei Hrebenciuc nu se cunosc prea multe detalii, însă ce se știe însă sigur este faptul că bărbatul este mult mai tânăr decât influencerița. Fiul politicianului Viorel Hrebenciuc are 39 de ani, în timp ce Dana are 44 de ani, așadar între ei există o diferență de cinci ani.