Dana Budeanu le ironizează pe femeile care consumă bere: „Ce să facă, mă, cu șampania? Să o mănânce, să stingă micii cu ea?”

Dana Budeanu le-a luat peste picior pe femeile care consumă bere. Vedeta nu ezită să-și exprime părerea cu fiecare ocazie, în stilul său caracteristic, pe orice subiect.

07 aug. 2023, 10:52
Dana Budeanu le ironizează pe femeile care consumă bere: „Ce să facă, mă, cu șampania? Să o mănânce, să stingă micii cu ea?”

Dana Budeanu a devenit un personaj foarte controversat în mediul public după afirmațiile ferme făcute pe tot felul de subiecte. Nu ezită să-i taxeze pe oameni și să spună verde în față fiecăruia ce crede.

Citește și Care este numele real al Danei Budeanu. Foarte puțină lume știe adevărul despre celebra stilistă

De această dată, nu s-a mai putut abține și a spus ce crede ea despre femeile care merg la evenimente și consumă bere. „Ele toate put a fum. Părul pute a ceafă. Lasă paharul de șampanie. Ia țuica, lasă șampanie. ‘Vrei un pahar de șampanie?’. Ce să facă, mă, cu șampania? Să o mănânce, să stingă micii cu ea? Ce să facă cu șampania? O știți pe aia: ‘Adu frățioare două beri, una să o beau și una să sting carnea’. Ce? Te bagă cu capul în oală, în aia acolo, nu există. Băi, nu există. Punct”, a spus Dana Budeanu într-un nou episod de pe aplicația ei, Verdict.

Citește și Dana Budeanu, imagini incendiare în costum de baie la 44 de ani. Cum s-a afişat la plajă în vacanţa din Franţa

Dana Budeanu a spus că nu i se pare deloc un gest feminin și că berea nu ar trebui să existe în mâna unei femei. „Ce e aia, mă, să bei bere ca femeie? Ce e aia? Păi stai, mă, și crăcănată așa, cu burta în față, ca el, după ce ai băut cu el cot la cot, că doar aveți amândoi păr. E beton! Stați cu picioarele, vă arătați cum vă crește părul. Eu sunt de acord. Dacă nu te epilezi, poți să bei și bere. În schimb, aveți modele și arfe”, a mai spus ea.

Nu e prima dată când creatoarea de modă e dură cu femeile care consumă alcool până ajung să se îmbete.

„Femeile care se îmbată rău, de nu știu de ele, sunt, după părerea mea, un capac de wc. Deci femeile nu au cum să se îmbete și să vomite pe acolo. Mă, nu ai cum! Beau, se adună după jos, au câlți în cap, vi se sparge machiajul pe față, arătați a sărăcii. Sunteți penibile. Tabloul în care sunteți e greșit. Sunteți ca alea care se machiază pe plajă”, a mai spus Dana Budeanu, la un moment dat, despre femeile care consumă alcool până se îmbată.