Dana Budeanu, despre diploma lui Vlad Voiculescu: „Băi, mincinosule, diploma aia nu reprezintă nimic. E un curs. Tu nu ai terminat facultatea!”

Dana Budeanu, designer şi influencer în social media, a publicat pe reţeaua Tik Tok un video în care clarifică problema diplomei lui Vlad Voiculescu de la Vienna University of Economics and Business, din Austria.

01 aug. 2021, 18:56
Dana Budeanu, despre diploma lui Vlad Voiculescu: „Băi, mincinosule, diploma aia nu reprezintă nimic. E un curs. Tu nu ai terminat facultatea!”

Cunoscută ca o aprigă contestatară a lui Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii din partea USR-PLUS, Dana Budeanu a explicat că răspunsul instituţiei de învăţământ superior, care a transmis că diploma este autentică, nu înseamnă de fapt că acesta ar fi absolvit o facultate.

„Deci, a iesit fatalaul ala de magician, ca vezi-Doamne i s-a clasat lui nu stiu ce, ca a facut Chitic sau cum il cheama pe avocatul ala o langere si ca a zis procurorul, reproduc din cap, ca diploma lui ar fi valabila si ca in ce tara traim.

Dana Budeanu: „Tu nu ai făcut facultate. Diploma aia e valabilă pentru cursul pe care l-ai făcut tu”

Bai, mincinosule, diploma aia e adevarata pentru ca nu reprezinta nimic, e un curs. Da, normal, tu ai sunat la facultate, sau cine a sunat, procurorul, sanchi, si aia i-au dat raspuns ca diploma e valabila.

Pai o fi, diploma ca ai invatat sa pensezi, diploma ca ai invatat sa machiezi, orice diploma. Diploma pentru locul 3 la Maratonul Copiilor din Ciresarii. Nu! Tu nu ai terminat facultatea, asta e adevarul. Tu nu ai termina facultatea pe care ai zis ca ai terminat-o.

Tu ai facut un curs si da, diploma aia e valabila pentru cursul pe care l-ai facut tu. E ca si cum eu ma duc si fac un curs de cinci luni. Da, sigur, imi da universitatea aia, pe o vara, o diploma. Nu va e rusine!”, a spus Dana Budeanu în videoul postat pe Tik Tok şi devenit viral.

Citeşte şi: Piedone, foc şi pară pe echipa lui: „Sunt atât de dezamăgit… Am crezut că am închegat o echipă solidă, alături de care pot muta munții! Dar… nu am făcut nimic!”


loading...