Piedone, foc şi pară pe echipa lui: „Sunt atât de dezamăgit… Am crezut că am închegat o echipă solidă, alături de care pot muta munții! Dar… nu am făcut nimic!”

Primarul sectorului 5 e dezamăgit peste poate de echipa cu care îşi propusese să facă treabă în sector. Într-o postare pe Facebook, edilul declară că, în pofida piedicilor pe care tocmai oamenii din echipă i le pun, va încerca să administreze cum trebuie sectorul. "Altfel... mă retrag, desigur!", dă asigurări Piedone.

01 aug. 2021, 14:33
Piedone, foc şi pară pe echipa lui: „Sunt atât de dezamăgit… Am crezut că am închegat o echipă solidă, alături de care pot muta munții! Dar… nu am făcut nimic!”

Sectorul 5 e departe de a fi aşa cum şi l-ar fi dorit Piedone. Oamenii cu funcţii de conducere din Primărie nu se grăbesc să răspundă la apelurile edilului şi să rezolve problemele din sector.

Piedone, dezamăgit de lipsa de reacţie a oamenilor din subordine

Într-o postare pe Facebook, Cristian Popescu Piedone şi-a exprimat amărăciunea că lucrurile nu merg în direcţia dorită din cauza oamenilor din subordine, dar şi a cetăţenilor care nu păstrează curăţenia.

Doamnelor, domnilor… aveți dreptate când scrieți aici că n-am o echipă sudată!

Așa este… M-am amăgit! Am crezut că am… Dar n-am! Aveți dreptate!

În jurul centrelor de prim ajutor amplasate în Sector… e haos! Iarba cea verde (sădită și întreținută pe bani publici) nu mai e verde! Am bănci devalizate de cetățeni fără pic de respect pentru comunitate! Am mizerie stradală…

Am directori care nu-mi răspund când sunt apelați prin stație… Nici Poliția Locală nu mai raspunde prompt! Sefii primăriei au nevoie, pare-se, doar de ton ridicat, ca să se miște din birouri! Au nevoie să mă vadă nervos!!! De ce așa… nu inteleg!!! Sunt atât, atât de dezamăgit…

Da… Am crezut că am închegat o echipă solidă, alături de care pot schimba munții dacă e nevoie!

Dar… nu am făcut nimic!„, a transmis Piedone pe Facebook.

Citeste si Vlad Voiculescu lansează un ATAC DEVASTATOR la adresa lui Cîţu: „Aproape toate decesele de acum încolo sunt imputabile eşecului campaniei de vaccinare”

Piedone, supărat că presa nu vorbeşte despre realizările lui

Asta nu-l împiedică, totuşi, să meargă mai departe şi să facă „imposibilul posibil„. Iar dacă nu va reuşi să-şi ducă la îndeplinire planurile, edilul dă asigurări că se va retrage.

Nu abandonez, desigur! Cei care își imaginează că cedez… nu mă cunosc! Se păcălesc! Voi continua să încerc să fac imposibilul posibil, aici în Sectorul 5!

Citeste si Primăria Sectorului 4, la vânătoare de maşini parcate neregulamentar. Ce păţesc bucureştenii care îşi lasă autoturismele pe trotuare

Apropos: Vă răspund celor care mă certați că filmez acțiunile. Stimate doamne, stimați domni, filmez ca să pot informa cetățenii domiciliați în Sectorul 5! Este singura modalitate rapidă! Aici, pe Facebook! Nicio televiziune nu îmi preia activitățile! Sunt obligat sa mă descurc așa cum pot!

N-am specialiști în PR angajați! Doar un prieten vechi, pasionat de imagine! Nu încasez bani din YouTube sau mai știu ce platforme online… Și… NU! NU visez la Primăria Generală!!! Iar la Cotroceni… Doamne ferește! NU!!!!

Dacă voi reuși să fac treabă în Sectorul 5, voi continua aici cât mă vor tine zilele, cât va dori bunul Dumnezeu! Altfel… mă retrag, desigur!

Cu respect, primarul Piedone!„, îşi încheie primarul de la 5 postarea.