Dana Budeanu, dezvăluiri incendiare despre ‘cazul Piţurcă’: „Se ascunde adevărul în spate, o să vorbesc pe şleau”

Dana Budeanu, dezvăluiri incendiare despre 'cazul Piţurcă'. Vedeta vorbeşte despre dosarul în care este implicat Victor Pițurcă. Aceasta spune că este o 'mascaradă menită să ascundă alte probeme grave'. Mai mult, spune că României i-a fost impus un calendar al următoarelor epidemii.

05 feb. 2023, 19:54
Dana Budeanu, dezvăluiri incendiare despre ‘cazul Piţurcă’: „Se ascunde adevărul în spate, o să vorbesc pe şleau”
Dana Budeanu, dezvăluiri incendiare despre 'cazul Piţurcă'

Dana Budeanu, dezvăluiri incendiare despre ‘cazul Piţurcă. „M-am gandit sa adun mascaradele ultimelor zile si sa nu haliti din ce va arunca presa, nu stiu cum de mai haliti orice 99% din ea, dupa ce aproape trei ani v-au mintit continuu, cei care nu v-au mintit sunt in parlament, fara viata.

Aceiasi neterminati arata cu degetul in parlament pe maestrul Cristoiu sau Victor Ciutacu, va dati seama ce flegme pe drum, nimic, aia sunt cei pe care ii platiti si de care trebuie sa ascultati si sa le haliti minciunile, cum e mascarada legata de combinatiile lui Piturca si mama lui, si tatal lui, Piturca in sus, piturca in jos, totul e o vrajeala, eu cu voi vorbesc, ca voi sunteti ca un club, familie mai mare”, a declarat Dana Budeanu.

Citeşte şi: Dana Budeanu, despre isteria continuă a pandemiei: „Cum să îi spui unui copil că nu are voie să aibă muci?”

Dana Budeanu, dezvăluiri incendiare despre ‘cazul Piţurcă

„Milimetric, tot ce am spus de trei ani s-a intamplat, milimetric, exact fix, la virgula, la secunda, de aia va rog sa nu mai haliti ce scrie 99% din presa. Ce se intampla cu Piturca se ascunde adevarul in spate, o sa vorbesc pe sleau, e pus unu sef la Romarm, stiti ce e aia? Ca oameni simpli, nu trebuie sa fii expert militar.Nu, normal, om normal ca mine, ca oricare, cand auzi ca e sef la Romarm cu gloante, tancuri, ce te gandesti? Cine poate ajunge? Eu? Nu! Tu? Nu! Ciutacu? Nu! Cristoiu? Nu! Ajunge unul, ala nu ajunge oricum sef la Romarm, va dati seam despre ce vorbesc, contracte, combinatii, foarte bine, nu-mi doresc, dar sa gandim.Cand ne uitam, Piturca, Piturca… o fi facut un contract printre 300 de mil de contracte pe locurile 1 la 10 ale politicientilor si serviciilor l-au luat pe Piturca, 10 mii de euro. Ma, ganditi, o fi vandut 10 masti, e mascarada, nu inseamna nimic din ce trebuia sa iasa de la DNA; nu domnul Bologa? Dar nu puteti, ca e PNL.Voi tre sa caliti acum ca e combinator Piturca, fii-su lu Piturca, sa stati atenti si sa nu mai ganditi deloc, pai cand eu pun la Romarm pe unul, pai voi credeti ca ala misca vreodata fara sefii Romaniei care l-au pus? Va intreb normal, nicodata in viata asta, asta dezlegat nu, Tutu, Gabriel Tutu, ca n-am auzit a doua oara de el in viata mea. Ba, baiatule, cum sa halesti ca ala e de capul lui, nu cu vreo combinatie, niciodata in viata asta, niciunul la energie, la asta, om cu mega cariera la Sri, cum sa credeti ca e despre Piturca, ca infractorul maxim e Piturca, va dati seama cat de prosti cred ca sunteti? Cand a fost eca mai mare delapidare din istoria moderna de dupa Revolutie? Cea mai mare delapidare a facut-o PNL.Ba, daca vorbeste asta de la Romarm, se mai duc 2-3 la Vila Lac, ca nu mai are cine, nu Piturca, asta de la Romarm, ce poate spune, nu au loc la Rahova daca deschid gura si multi altii.Daca sunteti informati, astia de la G4, care dati pestele de pe la Codleea, de ce nu spuneti adevarul? Cu pestele, calendarul il aveti? De la sefii la lume cu cate peste si gripe aviare trebuie sa aiba Romania? Ca ANSVSA este pus de Dragnea, aia care verifcia curcanii la fund este pus sub prmeier, Ciuca e seful alora care verifica curcanii la fund. Acum a venit lebada neagra si a facut cacut si doar la Codlea tre sa secere 1 mild e pasari ca au gasit un curcan, pe unde a intrat? Pe la granita? Taceti dracului de mincinosi, e un calendar sa avem peste anul asta, e adevarat, domnule Ciuca, ca sa nu spun ce e acolo ca se tace, tre sa inghitim ca pana in 2200 sa intepam, este adevarat domnule Ciuca?

„, a mai dezvăluit Dana Budeanu.