Dana Budeanu, despre isteria continuă a pandemiei: „Cum să îi spui unui copil că nu are voie să aibă muci?”

Dana Budeanu consideră că pandemia va ține populația în panică ani de zile, indiferent de formele pe care le va lua.

12 ian. 2023, 23:12
Dana Budeanu, despre isteria continuă a pandemiei: „Cum să îi spui unui copil că nu are voie să aibă muci?”

Dana Budeanu a comentat joi seară situația românilor puşi, după doi ani de pandemie, în fața epidemiei de gripă. „Nu, nu cred în riscul unei noi pandemii! Dar nu mai trebuie să vină (n.r. o nouă pandemie), pentru că pregătirea din ultimii trei ani va putea ține populația în panică ani, cu orice.”

Al doilea caz de triplă infecție virală. Copilul de 3 ani este internat la Spitalul Dr. Victor Gomoiu din Bucureşti cu gripă, COVID și VSR. 15 oameni au murit de gripă în România în acest sezon

Dana Budeanu: „Vine virusul transmis de albinuța veselă. Totul va fi așa”

„Vine virusul transmis de albinuța veselă, vine nu știu ce microbel, iarna sau primăvară, când o să înflorească nu știu ce. Ați auzit ce vine din polenul de la nu știu ce? Totul va fi așa. De ce? Pentru că s-a creat baza. Este această bază a panicii creată. Este suficient să apară o știre pe trei canale în cinci ziare, pe opt site-uri și trei adrese de Facebook și s-a terminat. Oamenii trăiesc doar dintr-o panică în alta și ei știu. Toți știu. Am fost de față, eram în coada de mașini. A venit o mămică la școală cu doi copilași. Unul din copilași avea muci. A stat și l-a rugat și l-a implorat pe copilaș, i-a suflat de 30 de ori nasul înainte să îl bage în școală. Îl ruga pe copil. Copilul era minuscul, avea 3-4 ani. Îl ruga: „să nu îți tragi nasul înauntru”. Vă dați seama? Copiii sunt terorizați să nu își tragă nasul că sunt trimiși acasă.

Așa ne-am construit imunitatea! Nu mai e valabil acest adevăr biologic, legile cu care am crescut toți. Nu mai ai voie să ai imunitate naturală. Cum să îi spui unui copil că nu are voie să aibă muci? L-ai terorizat trei ani că trebuie să facă sport cu masca pe gură.”, susține Dana Budeanu, potrivit Antena 3.

Raport INSP: Peste 4.600 de cazuri de gripă clinică, raportate la nivel naţional în săptămâna 2-8 ianuarie

Peste 4.600 de cazuri de gripă clinică au fost raportate la nivel naţional în săptămâna 2-8 ianuarie, iar 411 cazuri au fost confirmate de laborator, arată raportul Institutului Naţional de Sănătate Publică (INSP). De la începutul sezonului, au fost înregistrate 15 co-infecţii cu virus gripal şi SARS-COV-2, dar şi 19 co-infecţii de virus gripal cu virus sinciţial respirator. Până în prezent, au fost comunicate 15 decese confirmate cu virus gripal.

Dana Budeanu, după ce a cerut serviciu militar obligatoriu: „Bărbatul ideal nu este fătălău, este cel mai cuminte golan”

Potrivit raportului publicat de INSP cu privire la evoluţia infecţiilor respiratorii acute, a gripei şi a infecţiilor respiratorii acute severe, în săptămâna 1 (2-8 ianuarie 2023), numărul total de cazuri de infecţii respiratorii (gripă clinică, IACRS şi pneumonii) a fost de 102.884, comparativ cu 74.567 cazuri înregistrate în săptămâna precedentă (cu 37.9% mai mare) şi cu 45.869 cazuri înregistrate în S 01/2022.

”În acest an, sezonul gripal a debutat mai devreme, cu un decalaj de circa 3 săptămâni faţă de 2015-2019. Au fost raportate 4.629 cazuri de gripă clinică la nivel naţional în S01. Răsâandirea geografică este extinsă, cele mai multe cazuri de gripă clinică fiind raportate în municipiul Bucureşti (1343) şi în judeţele Braşov (378), Iaşi (269), Cluj (249), Sibiu (242), Prahova (236) şi Dâmboviţa (211)”, se arată în raport.