Dana Budeanu este în doliu după moartea reginei Elisabeta a II-a. Imaginea postată de la Londra

Dana Budeanu este în doliu după moartea reginei Elisabeta a II-a. Creatoarea de modă a susţinut dintotdeauna că Londra este a doua ei casă, pentru că a petrecut câţiva ani de studiu acolo. Ea a recunoscuut că simte numai admirație și respect față de instituția monarhie.

15 sept. 2022, 15:20
Dana Budeanu este în doliu după moartea reginei Elisabeta a II-a. Imaginea postată de la Londra

Dana Budeanu este în doliu după moartea reginei Elisabeta a II-a. La scurt timp de la anunţul decesului regretatei suverane a Marii Britanii, vedeta a plecat la Londra să aducă un ultim omagiu. „A fost odată Regina Lumii. A civilizat lumea toată…și ne-a lăsat singuri printre neterminați. A plecat Istoria! A murit Noblețea! A dispărut Civilizația! A căzut Onoarea! N-a mai rămas nimic!”, a scris Dana Budeanu pe Facebook.

Citeşte şi: Dana Budeanu, indignată de faptul că elevii studiază educaţia pentru sănătate în şcoli: „Eu am controlul total a ceea ce învaţă sau citesc fetele mele. Nu există că impune cineva”

Dana Budeanu este în doliu după moartea reginei Elisabeta a II-a

Designerul a ținut un moment de reculegere pentru disparția monarhului în vârstă de 96 de ani, într-un spațiu amenajat special, cu tabloul reginei ornat cu o fundă neagră. Imaginea emoționantă a fost postată, ulterior, pe rețelele sociale, acolo unde Dana Budeanu a primit mii de aprecieri din partea urmăritorilor săi. În dreptul pozei, vedeta a scris „Enjoy the silence”, ceea ce se traduce în română prin „Bucurați-vă de tăcere”.

Dana Budeanu, reacţie fabuloasă la divorţul Simonei Halep

Creatoarea de moadă și-a scris părerea pe pagina de Facebook după ce vestea cu divorțul tenismeni din Constanța a făcut vâlvă în spațiul online. „Dragoste la prima vedere? Cine ar fi crezut? Eu! Bravo! Du te Cu iubirea”, a scris Dana Budeanu pe facebook, postând și știrea cu despărțirea dintre tenismenă și Toni Iuruc, anunțată de Prosport.

Simona Halep și Toni Iuruc formează un cuplu de patru ani și s-au logodit în vara anului trecut. Sportiva și omul de afaceri s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021, la Constanța, orașul său natal, într-un cadru de poveste. Petrecerea de cununie a avut la clubul Fratelli, locul deținut de nașii sportivei și, totodată, locul unde aceasta s-a întâlnit pentru prima dată cu Toni Iuruc.