Dana Budeanu: În stradă se iese în momentul în care se dă semnalul de ieşit în stradă.11 arşi nu trebuie să dea jos guvernul

Dana Budeanu a vorbit miercuri seară despre incidentul de la Institutul Matei Balş .Cunoscutul designer român susţine că oamenii nu ies înstradă decât atunci când se dă "semnal.

03 feb. 2021, 22:18

Dana Budenau a spus, în mod ironic, că 11 arşi nu trebuie să dea guvernul jos, iar în stradă se iese doar la comanda cuiva.

Dana Budeanu îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu. Anunţul făcut de vedetă

„În stradă se iese în momentul în care se dă semnalul de ieşit în stradă, corporaţiile se organizează ele. Există un procent de 5% care chiar au crezut în ceva când au ieşit în stardă. 11 arşi nu trebuie să dea jos guvernul. De ce nu? Pentru că guvernul acesta s-a instalat într-un val imbecil. Eu sunt cetăţean, aici. Eu nu vreau să fie Vlad Voiculescu ministrul Sănătăţii pentru că nu a fost votat. De ce să facă ce vrea el cu banii mei. Eu muncesc, plătesc taxe.

Nu există niciun sentiment de revoltă, nu a existat acest sentiment nici la Colectiv. Cert e că a demisionat Ponta. Putem să vorbim extrem de relaxat pentru că ţara asta şi-a luat-o cu mâna ei. Suntem în situaţia asta că şi-a dat demisia. Întrebările sunt simple, în situaţia în care ne aflăm azi, de ce să plece Magicianul, e vinovat PSD (ironic). Voiculescu nu a făcut nimic. Am intrat pe CV lui, n-am reţinut nimic. Prima dată apare o funcţie ca Preşedinte al Grupului de lucru pentru drepturile pacienţilor.

El n-a făcut nimic, niciodată. Ce a făcut Vlăduţ Magicianu, în 2016., după Colectiv, după ce a terminat filmul, după ce s-a filmat. A ajuns ministru. Nu vreau să-l sun pe Obama acum să-l întreb dacă i-a plăcut filmul. N-a făcut bă nimic. Tot ce făcea trebuia să fie legat de incendiu. Colectiv a fost un incendiu într-un club.

Mama iubitei ministrul Sănătăţii a fost internată în spital şi ştia bine dinainte ce se întâmplă. Eu am postat un mesaj al colegei mamei ei din salon. Am primit fotografii cu reşourile de acolo.

Eu cu privire la Arafat am păreri împărţite şi unele pozitive. Eu i-am luat apărarea când a fost linşat, inclusiv de Vlad Voiculescu. I s-a spus să tacă lui Vlăduţ acum, Arafat rămâne în continuare. El a construit un serviciu de urgenţă foarte bun, cu bune şi rele. E mai mult decât ok. În decizii, de-a lungul acestui an, au fost asumate, lui îi place şi la televizor. Cred că Arafat are destulă putere şi imagine. Noi trebuie să fim corecţi. În secunda îîn care eşti în poziţia lui Arafat şi ai pe cap şi umer n decizii, n situaţii în care ai închis ochii faţă de miniştri şi premieri, presiunea e imensă şi în momentul în care ţi se dă pe mână nişte responsabilităţi îţi trebuie o tărie foarte mare. Slăbiciunea lui aceasta cred că este. Măsurile astea ne-au costat pe toţi, frica n-a făcut nimic, a distrus totul. Această presiune s-a văut în faţa la Matei Balş.”, a spus Dana Budeanu, exclusiv pentru România TV.

Citeşte şi: Dana Budeanu, top 5 „fătălăi” din politica românească: „Băieții care sunt crescuți ca fetele”


loading...
Partenerii noștri