Dana Budeanu, explozivă de Crăciun. Mesajul ULUITOR care a stânit râsetele fanilor în ONLINE

Dana Budeanu a trfecut cu emisiunea "Verdict" în online, unde abordează gesturile vestimentare și comportamentale consacrate ale "mafioților și ale amețitelor", fie ele din showbiz sau din lumea simplă.

24 dec. 2019, 15:54
Dana Budeanu, explozivă de Crăciun. Mesajul ULUITOR care a stânit râsetele fanilor în ONLINE

Dana Budeanu a transmis în ajun de Crăciun mai multe mesaje pe conturile ei de pe siteurile de socializare, majoritatea fiind însoțite de critici la adresa clasei politice, însă a punctat și „mafioții”.

Dana Budeanu, un nou SCANDAL. Motivul pentru care l-a desfiinţat pe Rareş Bogdan: „Nu e bărbat!”

În zi de sărbătoare, vedeta le-a spus scurt și verde în față că „dacă pică facebooku’ zilele astea, până de Revelion sunteți toți single”. Postarea a adunat aproape 1.000 de like-uri în mai puțin de 3 ore!

Dana Budeanu l-a luat în vizor pe Gigi Becali. „E singurul bărbat din România care face asta”

În ultimul episod al emisiunii sale, Dana Budeanu a vorbit despre femeile care nu se îngrijesc și pe perioada iernii.

„Am vrut să renunţ la cuvântul ăsta dar n-am cum. Vreau să vă spun că sunteţi nişte nesimţite. Faptul că nu vă spălaţi la fel de des, că nu vă epilaţi, nu vă faceţi manichiura şi pedichiura pentru că e iarnă, înseamnă că sunteţi nişte nesimţite… şi că, eu vreau să le transmit tuturor mafioţilor să-şi facă tăticule bagajele pentru că n-ai cum să stai cu ratonii în casă… şi să revină în iunie când vă epilaţi din nou, când începe procesul de ieşire din grotă. Şi să nu vă mai plângeţi pe la colţuri că se uită la alta… să plece acolo unde nu mai văd păr, unde e curat şi la picioruşe… cum mă să nu te îngrijeşti ca femeie, nu dormi cu el în pat? Eu nu înţeleg, ce păţiţi, ce e cu voi!”, este întreabarea pusă de Dana Budeanu.

Dana Budeanu a recidivat. Scandal imens cu o mare vedetă a României: „E un dezastru!”

„Cum vine aia: cum slăbim în sezonul estival, adică cum? În restul sezonului stau grasă? Păi, bă, ăla d-aia trebuie să plece, el ce să facă în lunile alea când tu hibernezi ca animala? Mănânci şorici, ai pus 15 kile, nu te mai îngrijeşti, râgâi… el de ce să stea? Cheamă-l la vară în iunie… Toate caută bărbatul ideal, pentru ce? Să stea cu boschetul peste iarnă? Bărbatul ideal vine să stea cu una ţiplă, mă, băiatule, nu cu o neîngrijită care bea bere. Ce e aia să bei bere ca femeie? Păi, stai, măi, crăcănată şi cu burta în faţă dacă tot bei cot la cot cu el, aveţi amândoi păr… e beton!”, a concluzionat Dana Budeanu.