Dana Budeanu, un nou SCANDAL. Motivul pentru care l-a desfiinţat pe Rareş Bogdan: „Nu e bărbat!”

Dana Budeanu l-a criticat pe europarlamentarul PNL Rareş Bogdan

12 nov. 2019, 14:42
Dana Budeanu, un nou SCANDAL. Motivul pentru care l-a desfiinţat pe Rareş Bogdan: „Nu e bărbat!”

Dana Budeanu  și-a reluat o rubrică mai veche, pe care o realiza în cadrul unei emisiuni de la PRO TV și a început să transmită pe YouTube. Într-o primă astfel de ediție, a vorbit despre o vestimentație purtată de către fostul jurnalist de la Realitatea TV.

Dana Budeanu, prima reacţie după ce a fost dată afară de la PRO TV. Postare AGRESIVĂ pe Facebook

„În momentul în care ești atât de preocupat de acest palier al vieții tale, cu siguranță ești mai puțin preocupat de restu, pentru că un bărbat care stă de dimineața până seara și se trage în poze cu hainele sau se uită în oglindă sau își face combinații pe culori de la ciorăpel până la batistuță, nu e bărbat. Bărbații nu au cum să stea în oglină cât stau femeile, nu au cum, că de aia bărbatul e bărbat și femeia e femeie”, a spus Dana Budeanu.

„Stilul lui Rareș Bogdan este unul foarte colorat. Culorile admise în tot ceea ce înseamnă mediul politic, corporatist și etcetera sunt bleumarin, negru, gri, că asta este. În rest facem ce vrem cu viața noastră, dar atâta timp cât suntem închiși în astfel de domenii și categorii ne adaptăm la asta”, a mai adăugat Dana Budeanu.