Dana Budeanu face praf Guvernul României. „Aţi plătit un miliard pentru rabla la becuri şi nu treceţi un proiect de lege pentru bătrâni!”

Dana Budeanu a lansat un atac devastator la adresa Guvernului, care a preferat să aprobe cu prioritate proiectul rabla la becuri înainte de a legifera ajutorului pentru bătrânii singuri.

21 dec. 2022, 16:35
Dana Budeanu face praf Guvernul României. „Aţi plătit un miliard pentru rabla la becuri şi nu treceţi un proiect de lege pentru bătrâni!”
Dana Budeanu face praf Guvernul României. "Aţi plătit un miliard pentru rabla la becuri şi nu treceţi un proiect de lege pentru bătrâni!"

Dana Budeanu face praf Guvernul României. Creatoarea de modă a izbucnit după ce Fundația Crucea Alb-Galbenă a prezentat un proiect care ajută sute de bătrâni singuri din București. Până acum, Primăria Capitalei aloca o anumită sumă acestei fundații, dar Nicușor Dan a tăiat acest ajutor!

Citeşte şi: Dana Budeanu, declaraţie incendiară: „Pentru mine, omul anului este Putin”

„Aș vrea să îl întreb pe domnul prim-ministru Ciucă, cum este posibil să treacă într-o fracțiune de secundă, într-o săptămână, o hotărâre de guvern prin care din banii mei și ai românilor ați plătit un miliard de lei pentru becuri și nu sunteți în stare să treceți un proiect de lege pentru bătrânii datorită cărora suntem astăzi aici? Mișeilor ce sunteți! Nu vă este rușine?”, a spus Dana Budeanu la Antena 3.

Citeşte şi: Dana Budeanu, despre planul ascuns care a impins România la periferia Europei: „Când o să vrea Putin, o să intre România în Schengen, aţi înţeles? Europa va sucomba sub un nou val de imigrație”

„Un miliard de lei ca să mergem să ne luăm bec led ca să facem economie la curent. Avem curent! Cine beneficiază de acest furt calificat? Asta se face în România, asta face guvernul. Ăsta este proiectul lui Ciucă. Puteți să sunați la numărul acesta? Nu vreau nici un bec. Donați acum, hoților, un milion de euro din cele un miliard de lei, acestei fundații!”, a mai spus Dana Budeanu.

Fundația Crucea Alb-Galbenă oferă îngrijire la domiciliu pentru sute de bătrâni din Capitală, dar şi sprijin pentru procurarea alimentelor şi a medicamentelor.