Dana Budeanu face praf medicii şi autorităţile din România. Ce spune de coronavirus: „Nu e „marele virus ucigaş”. Asta e o prosteală!”

Dana Budeanu a atacat dur medicii şi autorităţile din România, în ceea ce priveşte coronavirusul. Bruneta este de părere că virusul există, însă nu este atât de periculos. Cei înregistraţi ca victime ale COVID-19, au suferit şi de alte afecțiuni.

RomaniaTV.net
03 sept. 2020, 06:09
Dana Budeanu face praf medicii şi autorităţile din România. Ce spune de coronavirus: „Nu e „marele virus ucigaş”. Asta e o prosteală!”

Cel mai tare mă deranjează prostia, faptul că autoritățile care ar trebui să ne lămurească – nu pe mine, că nu au cu ce să mă lămurească, pentru că eu gândesc –  dar sunt datoare să dea explicații științifice clare despre situația în care ne aflăm. Vreau și eu să derulăm în aceste ultime luni și să ajungem la o informație științifică care să mă lămurească cum se transmite virusul.

Uite, eu nu am făcut medicină, nu știu d-astea cu virusologia. Cum se transmite virusul acesta? A fost localizat virusul ăsta într-un laborator și cercetat? Ce e aia în 2020 să nu știm despre virus nimic? E ok să stai la plajă – nu e ok să mergi la școală, e ok să mănânci la restaurant la terasă – înăuntru nu mai e chiar așa de ok, că e înăuntru.

Spuneți-mi o regulă care nu a fost contrazisă de o altă regulă la două zile, la o săptămână. Una! Nu există. (…) Virusul există, dar nu e ‘marele virus ucigaș’. Asta e o prosteală! Adică este un virus, Nu cred că toți oamenii raportați au murit de COVID. Hai că știe toată lume asta – noi vorbim pe față. Nu avem de ce să mințim poporul cu televizorul. Știe toată lumea că nu toți morții sunt de covid, dar nici nu contează. Știi câte diagnostice proaste se dau în România? Nu de COVID. De orice – oricum oamenii mor de alte boli și uite acum e o eroare cu COVID-ul”, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu, despre alergerile locale: „S-au deschis uşile celui mai mare bordel politic din România”

Dana Budeanu face dezvăluiri cu privire la alegerile locale anunțate a avea loc pe 27 septembrie. Într-un nou episod din ”Verdict”, vedeta face o promisiune fanilor, că o să „le strice ploile” politicienilor.

Ați văzut că în weekend s-a precipitat puțin situația, a început campania electorală, s-au deschis ușile celui mai mare bordel politic din România, care este la București. Aia e, așa este pe Capitală. Înainte de a crede că va exista vreo campanie online, pe Tv, pe cașcavaleu în acest, în afară de aia pe care o să o fac eu singură cuc, vreau să vă anunț un lucru.

Toți ăștia, de la pensații PNL, PSD, USR PLUS Doi Și-un Sfert, băi, voi toți la un loc, cu toți ăia pe care îi angajați, cu tot cașcavalul pe care îl dați voi la presă, cu toate încercările de a mă bloca pe mine, cu toate creierele aduse toate la un loc, cu toate creierele voastre de fătălăi, toți, împreună, nu faceți nici măcar cât o circumvoluțiune de a mea.

Nu este o tragedie, este o realitate. Deci, dacă toți vă puneți împreună, cu toți banii din lume, cu toate creierele pe care le aveți voi, cu tot know how-ul adus de nu știu de unde, de prin SUA, de prin Israel, nu faceți toți cât o circumvoluțiune a creierului meu”, a dezvăluit Dana Budeanu.

Dana Budeanu, cuvinte dure la adresa Andreei Marin. Nu s-a putut abţine: „E zero barat”


loading...