Dana Budeanu face topul „loviturilor” date de Guvern românilor cei mai vulnerabili: „Când te lovesc toate astea trei, nu înţeleg cum te mai poţi salva”

Creatoarea de modă Dana Budeanu a fost, în ultimii ani, una dintre vocile care au criticat cel mai vehement acţiunile conducătorilor români, fie că este vorba de Guvern, Parlament sau chiar preşedintele Klaus Iohannis.

21 nov. 2022, 09:48
Dana Budeanu face topul „loviturilor” date de Guvern românilor cei mai vulnerabili: „Când te lovesc toate astea trei, nu înţeleg cum te mai poţi salva”

Dana Budeanu a realizat un top, o listă cu măsurile luate de Guvern pe care le consideră cel mai nocive, numite de ea „mascarade”, prima pe listă fiind închiderea, practic, a sistemului de sănătate în timpul pandemiei.

„Mascarada este unul dintre cuvintele, să le spun așa, pe care le-am lansat în anii ăștia grei prin care am trecut cu concursul USR.

1. Mizeria de la Ministerul Sănătății referitoare la mâncarea din spitale, frigul din spitale, mizeria din spitale și accesul la sănătate care a fost oprit pe parcursul guvernării de dreapta definitiv și care nu s-a mai reluat niciodată deloc in spital.

Oamenii mănâncă din gunoi în absolut toate spitalele de stat din România, cu excepția, probabil la 5 % dintre acestea.

Mizerie este, apă caldă, căldură nu există în spital. Știm asta foarte bine. Asta este, cred eu, mascarada de pe locul 1.

Citeşte şi: Virgil Popescu, anunț de ultimă oră despre voucherele pentru facturile la energie. Cine sunt românii care vor beneficia de această măsură

2. Prețul la energie „liberalizat” – o bătaie de joc care și aia se va reglementa acum printr-o ordonanță care va diminua cât de cât furtul calificat al băieților deștepți și atât, care nu avea niciun rost și n-a avut niciun sens.

3. Problema a pensiilor – o problemă foarte, foarte gravă.

Dacă observați, toate aceste trei mascarade targetează strict oamenii amărâți, adică majoritatea populației, care nu știu dacă astăzi mai au vreo șansă de supraviețuire.

Atunci când te lovesc toate astea trei, eu nu înțeleg în ce fel te poţi salva și cum”, a spus Dana Budeanu la Antena 3.

Citeşte şi: Nicolae Ciucă, mesaj ferm pentru PSD: „La următoarele alegeri, nu ne bazăm pe partenerii de la guvernare!”