Dana Budeanu îi face praf pe Florin Cîţu şi Raed Arafat: „În secunda aia trebuiau demişi. Nu există aşa ceva”

Dana Budeanu i-a criticat pe Florin Cîţu şi pe Raed Arafat după conferinţa de presă de la finalul şedinţei de Guvern de joi, 5 august. Creatoarea de modă spune că preşedintele României trebuia să-i demită pe cei doi pe loc în urma conferinţei de presă.

06 aug. 2021, 11:47
Dana Budeanu îi face praf pe Florin Cîţu şi Raed Arafat: „În secunda aia trebuiau demişi. Nu există aşa ceva”
Dana Budeanu îi face praf pe Florin Cîţu şi Raed Arafat: "În secunda aia trebuiau demişi. Nu există aşa ceva"

Dana Budeanu i-a făcut praf pe Florin Cîţu şi Raed Arafat după conferinţa de presă de joi. Creatoarea de modă a criticat modul în care cei doi au răspuns la întrebările adresate de jurnalişti.

Dana Budeanu îi face praf pe Florin Cîţu şi Raed Arafat

”Uitați-vă ce se întâmplă în Guvern. Nu știu dacă cineva a văzut, astăzi, conferința de presă a lu’ Cîțu și a lu’ Arafat. Eu m-am uitat de aici, de la bogați. Ideea este că, ok, fiecare e limitat… a fost, nu a fost la școală, nu contează. Și ajunge prim-ministru, să zicem sau… șefu’ la salvări, nu contează asta. Eu, ca șef al statului – nici nu știu cine e șeful statului, să zicem că e președintele – dacă vedeam conferința de presă de astăzi a lu’ Câțu și a lu’ Arafat, atâta cât a fost ea, cu întrebările alea așa cum au fost ele, îmi dădeam seama că… nu că sunt pe marginea prăpastiei, e o chestie de siguranță națională. Nu mai poți, nu ai cum. În secunda aia demiți PM-ul (n.r. – primul ministru) și pe Arafat pe loc. Nu există. Nu există așa ceva”, a declarat creatoarea de modă la Antena 3.

Citeşte şi EXCLUSIV Dana Budeanu dezvăluie presupusele intenţii ascunse ale lui „Cloti”, referitoare la rezilierea contractului cu Romprest: „Vrea să aducă nouă firme de gunoi”

Creatoarea de modă susţine că în acest moment România nu are un guvern. Aceasta l-a făcut praf pe Florin Cîţu, spunând despre el că nu a știut să răspundă la nicio întrebare de la conferința de presă.

„Cîțu venea după ședința de Guvern, că așa a fost conferința, și au venit ziariștii acolo și au întrebat. (…) Unii au întrebat aberații, alții au întrebat alte chestii. N-a știut să răspundă la nicio întrebare, n-a răspuns la nimic. Venea de la ședința de Guvern. Nu există asta. Noi nu avem guvern! El nu știa nimic. (…) El răspundea: să așteptăm miniștri să vină să spună ce au făcut. Cum miniștri? Păi tu ești șeful lor. Tu ești șeful Guvernului, tu trebuie să visezi ce se întâmplă. Habar n-avea, nu a răspuns la nicio întrebare.

După care, nu știu dacă a observat presa, dar cu siguranță a observat, a spus la un moment dat foarte clar, dar așa, un pic în joacă: domne’, eu am comunicat coaliției că trebuie să existe comunicare. Adică el ne-a anunțat că nu există. Deci după un an, sau de când naiba sunt ăștia, nu există comunicare. Deci noi nu suntem conduși de nimeni. După care spune: însă, comunicarea momentan se face prin presă.

Cîțu ne-a anunțat că noi n-avem guvern. Noi nu avem guvern! (…) Așa sunt și titlurile ultimelor șase luni: Drulă îi dă replica lui Cîțu, Cîțu îi dă replica lui Orban, Orban îi dă replica Cîțu. Ei nu există ca guvern. Ei vorbesc prin presă”, a mai precizat Dana Budeanu la Antena 3. 

Citeşte şi Dana Budeanu, despre diploma lui Vlad Voiculescu: „Băi, mincinosule, diploma aia nu reprezintă nimic. E un curs. Tu nu ai terminat facultatea!”