Exclusiv: Dana Budeanu îi face praf pe profesorii de matematică: ”Jumătate dintre ei sunt de nota 5. Intră la ore și le spun elevilor să transcrie lecția!”

Dana Budeanu a dat de pământ cu profesorii de matematică. Ea consideră că jumătate dintre ei sunt slab pregătiți și că nu fac nimic la ore, tocmai pentru a-i face pe elevi să apeleze la meditații.

06 iun. 2023, 23:07
Exclusiv: Dana Budeanu îi face praf pe profesorii de matematică: ”Jumătate dintre ei sunt de nota 5. Intră la ore și le spun elevilor să transcrie lecția!”

Dana Budeanu i-a desființat pe profesorii de matematică. Invitată la emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV, Dana Budeanu  a susținut că jumătate dintre profesorii de matematică din România sunt slab pregătiți și nu fac nimic la ore.

Citește și Dana Budeanu, pusă la punct de o profesoară: „V-aţi adresat profesorilor ca unor câini vagabonzi. E ok, atât aţi putut”

”Peste 50% dintre profesorii de matematică din țara asta intră la ore și le spun copiilor să transcrie lecția. Apoi, la ora următoare, le spun că nu se descurcă și că au nevoie de meditații. Repet, peste 50% din profesoriii de matematică fac asta”, a explicat Budeanu.

Ea a fost vehementă la adresa profesorilor care sunt în grevă, dar au fost la distracție, în afara țării, în minivacanța de 1 iunie și de Rusalii.

„Eu am văzut sute de poze pe zi, cu sute de profesori plecați în vacanță în afara țării. Acum, când sunt în grevă. Despre ce vorbim?”, s-a întrebat retoric Dana Budeanu.

Acuzele Danei Budeanu nu s-au oprit, însă, doar la profesorii de matematică. Ea susține că tot sistemul este compromis și îi acuză pe profesori că s-a ajuns la asta pentru că au votat ”inteligent”.

Citeșe și EXCLUSIV Dana Budeanu nu este de acord cu greva profesorilor: „Asta cu sindicatele şi cai verzi pe pereţi e ordin de la Cotroceni, pentru că se face rotativa”  

”Ultimii 8 ani au îngropat definitiv sistemul de educație. Am avut copii în școală și am văzut concret cu s-a distrus totul. Ăsta este proectul România Educată! Vorbesc despre cei 80% care sunt în grevă. Ați îngropat țara cu votul vostru intelectual. Ați votat HoHa, Marele Alb. Că vă era rușine să votați PSD. Să nu votați PSD-ul că vă faceți de râs. În cabina de vot, în cancelarie. Să-i votați pe ăștia care v-au dat un scuipat nobil. Că sunteți inelectuali”, a tunat Dana Budeanu.