Dana Budeanu îl critică dur pe George Simion, după poza cu mâncarea primită gratis de parlamentari: „De ce nu v-ați dus voi la uși la spitale?”

Dana Budeanu l-a criticat dur pe George Simion, care a pozat mâncarea primită gratis de parlamentari.

02 nov. 2022, 16:09
Dana Budeanu îl critică dur pe George Simion, după poza cu mâncarea primită gratis de parlamentari: „De ce nu v-ați dus voi la uși la spitale?”

Dana Budeanu și-a exprimat indignarea față de faptul că parlamentarii primesc mâncare gratis, în timp ce pentru bolnavii din spitale sunt alocate sume foarte mici.

Creatoarea de modă a atenționat că AUR a ignorat toate problemele bolnavilor în pandemie.

„Neața, România! Asta mănâncă și Siemion pân Parlament și multe altele! Am urlat singură (atenție, singură!), fără să preia nimeni din presă și nimeni din politică, peste un an de zile!

De ce nu v-ați dus voi la uși la spitale peste un an, mai partidul naționalist al românilor? De ce? Nu s-a dat dezlegare de la garnizoană?

De ce nu v-ați dus voi, revoluționarilor naționaliști, să băgați lumea în spitale, lumea ținută la porți și pe trotuar în continuare? Nu s-a sunat să se dea verde pe subiect?

Acum s-a sunat? Pai, hai, rezolvați mâine! Dana Budeanu a rezolvat singură! Dublarea sumei pentru hrana din spitale! Dana Budeanu nu e plătită din bani pubici și nici n-a ars-o prin campanii pe banii altora să fie votată, ca Sanchi să ajungă la salariu de 18.000 de lei în Parlament!

PS: Ați rezolvat cu casa lui Andrei Mureșanu, autorul imnului național?”, a scris Dana Budeanu pe pagina sa de Facebook.

George Simion: „Asta mănâncă deputații din Biroul Permanent azi gratis”

George Simion a publicat, luni, o imagine cu burgerii pe care-i primesc unii parlamentari, în timpul serviciului. Printre cei mai înfometați se număra Dan Barna, fostul candidat la prezidențiale din partea USR.

„Pofta bună! Asta mănâncă deputații din Biroul Permanent azi, gratis. Vă provoc să pozați ce mănâncă românii în spitale și alte locuri”, a notat Simion, pe pagina sa de Facebook.

O zi mai târziu, George Simion a revenit cu o postare în care a prezentat ce hrană primesc pacienții și elevii. Primii, o lingură de gem și un cub de unt, cei din urmă un măr minuscul.

„În urma postării de ieri am primit de la voi mai multe poze din România reală! Și critici și amenințări de la ‘colegi’ parlamentari”, a comentat George Simion.