FOTO: Burgeri gratis în Parlament. Cum arată, în schimb, meniul jignitor al pacienților și al elevilor. George Simion: „Asta e România reală!”

George Simion protestează față de modul în care sunt tratați românii din spitale și elevii școlilor de stat. Liderul AUR a publicat mai multe imagini în care prezintă diferența uriașă între meniurile copioase ale parlamentarilor și cele ridicole primite de pacienți și copii. 

01 nov. 2022, 13:26

Luni, 31 octombrie, George Simion a publicat o imagine cu burgerii pe care-i primesc unii parlamentari, în timpul serviciului. Printre cei mai înfometați se număra Dan Barna, fostul candidat la prezidențiale din partea USR.

„Pofta bună! Asta mănâncă deputații din Biroul Permanent azi, gratis. Vă provoc să pozați ce mănâncă românii în spitale și alte locuri”, a notat Simion, pe pagina sa de Facebook.

 

Ce mâncare primesc pacienții și elevii din România. George Simion, revoltat

Marți, 1 noiembrie, George Simion a revenit cu o postare în care a prezentat ce hrană primesc pacienții și elevii. Primii, o lingură de gem și un cub de unt, cei din urmă un măr minuscul.

„În urma postării de ieri am primit de la voi mai multe poze din România reală! Și critici și amenințări de la ‘colegi’ parlamentari”, a comentat George Simion.

Internauții au reacționat nervos. Iată o parte dintre comentarii:

  • Unde se trăiește mai bine decât în Parlament… Diurne, facilități, salarii nesimțite, pensii speciale…. Niște ordinari care își bat joc de popor…
  • Da, super ! Toți sînteți tari aici pe Facebook si comentați!!! Faceți ceva, nu stați !!! Si așteptați să cadă ceva din cer!
  • Mai mult cred ca îi costă caserola.