Dana Budeanu îl demolează pe Rafila: „Nu a făcut absolut nimic. Nu se poate intra în spital, suntem pe străzi, aşa cum s-a decis”

Designerul Dana Budeanu a declarat marţi seară că nu înţelege atitudinea PSD cu privire la ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, despre care spune că nu a făcut nimic să gestioneze criza medicamentelor, într-o perioaă când România trece printr-un val de cazuri de gripă şi viroze.

21 dec. 2022, 09:25
Dana Budeanu îl demolează pe Rafila: „Nu a făcut absolut nimic. Nu se poate intra în spital, suntem pe străzi, aşa cum s-a decis”

Dana Budeanu a vorbit şi despre lipsa vaccinurilor care fac parte di schema obligatorie, infirmând declaraţiile venitte din partea Ministerului Sănătăţii, care au insistat pe faptul că este vorba de o criză a substanţelor active la nivel mondial.

„Eu nu știu, ce face PSD-ul în legătură cu Rafila. Eu nu înțeleg pur și simplu atitudinea PSD-ului în legătură cu un ministru care nu a făcut nimic.

L-am urmărit milimetric. Un om foarte corect, nu a făcut absolut nimic.

Se moare de foame în spital, nu se poate intra în spital, nu avem acces la sănătate în continuare. Suntem pe străzi, așa cum s-a decis și când s-a decis. Nu s-a dat un ordin de ministru.

Citeşte şi: PNL îl atacă pe Petre Daea: „Nu ştiu cum e posibil să facă asemenea gafe. Pare mai degrabă duşmanul fermierilor”

Două săptămâni erau să rămână ambulanțele fără combustibil și au rămas fără combustibil. Nu mai sunt pe program.

Eu cred că pur și simplu nu știe. Adică la propriu. La asta mă gândesc. Nu s-a făcut absolut nimic. Criza medicamentelor. Acum se încearcă rostul, golirea informației, că, vezi doamne, peste tot pe glob îi criză, să nu cumva să încercați așa ceva, asemenea aberații.

Într-adevăr, a existat lipsa unor substanțe active care erau produse prin India prin nu știu ce, pentru că foarte multe fabrici și-au redus producția în timpul pandemiei și a existat această situație. Dar nu mai mințiți. Păi, cum mă, să spui că nu e nicăieri în lume când eu aduc din Germania vaccin pentru prieteni, pentru copiii lor, că nu există vaccin?”, a declarat Budeanu în direct la Antena 3.

Citeşte şi: Dana Budeanu, despre planul ascuns care a impins România la periferia Europei: „Când o să vrea Putin, o să intre România în Schengen, aţi înţeles? Europa va sucomba sub un nou val de imigrație”