Dana Budeanu îl desființează pe Alexandra Rafila: „Vă arăt ce înseamnă să fiu golancă, așa cum sunteți dumneavoastră”

Dana Budeanu l-a acuzat pe ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, că ar răspândi informații false despre ea în spațiul public.

30 ian. 2023, 23:25
Dana Budeanu îl desființează pe Alexandra Rafila: „Vă arăt ce înseamnă să fiu golancă, așa cum sunteți dumneavoastră”

Dana Budeanu obișnuiește să posteze des pe ineternet imagini cu mâncarea primită de bolnavi din spitale, iar rațiile nu par a fi deloc satisfăcătoare, cu toate că fondurile s-au dublat. Creatoarea de modă e de părere că Rafila o acuză pe ascuns că e plătită de Gabriela Firea să facă acest lucru.

Citește și Mircea Badea dă de pământ cu Dana Budeanu după tragedia de la Lacul Morii: ”Este și discursul absolut debil cu privire la frică”

„Buna ziua, domnule rafila! Realizarile astea le ati prezentat la sinaia? Aratati-i domnului Ciolacu pe cine a pus la Sanatate! N-ati facut nimic pentru mancarea din spitale, lucru de o importanta capitala!

Ps: daca mai deschideti gura vreodata despre mine prin spitale si pe la DSP, cum ca eu urlu de aproape doi ani, pentru ca ma pune Gabriela Firea si pentru ca am eu firme de catering pe care vreau sa le bag in spitale, nu mai sunt “baiat” si va arat ce inseamna sa fiu golanca asa cum sunteti si dvs cand faceti astfel de afirmatii!

Urlu am urlat si voi urla pentru oameni, atunci cand va bateti toti joc de ei, indiferent din ce partid veniti! Eu nu am mize ca voi! Mie n aveti ce sa mi dati si luati! Nu candidez nicaieri! Nu vreau niciun ban, n am nevoie! O sa urlu pentru oameni cat am eu chef! Mars!”, a scris Dana Budeanu pe Facebook.

Citește și Dana Budeanu, după cazul femeii omorâte de maidanezi: „Tăceţi ruşinaţi pe trotinete, înveliţi în pelerine impermeabile care sa vă acopere sufletele ipocrite”