Mircea Badea dă de pământ cu Dana Budeanu după tragedia de la Lacul Morii: ”Este și discursul absolut debil cu privire la frică”

Mircea Badea intervine în scandalul femeii ucise de câini în București și dă de pământ cu Dana Budeanu, dar și cu autoritățile care își pasează responsabilitatea de la una la alta.

24 ian. 2023, 09:23
Mircea Badea dă de pământ cu Dana Budeanu după tragedia de la Lacul Morii: ”Este și discursul absolut debil cu privire la frică”
Mircea Badea dă de pământ cu Dana Budeanu după tragedia de la Lacul Morii

Mircea Badea dă de pământ cu Dana Budeanu după tragedia de la Lacul Morii. Jurnalistul Mircea Badea a vorbit pe larg despre tragedia de la lacul Morii, abordând altfel subiectul, după ce prietenii Anei Oros, femeia de 43 de ani ucisă de haită de câini, au spus că deși ea a mai fost atacată o dată în zona respectivă, ea s-a întors pentru a-și învinge fricile.

Citește și Scandalul femeii ucise de câini ia amploare. Victor Ponta sare la gâtul lui Iohannis: ”La Cotroceni nu sunt câini vagabozi”

Mircea Badea dă de pământ cu Dana Budeanu după tragedia de la Lacul Morii

Jurnalistul nu înțelege de ce femeia s-a aventurat în acel loc deși știa că este extrem și a lansat două ipoteze.

„Doamna Ana înțeleg că lucra și pentru Primăria Capitalei. Anul trecut, alergând prin aceeași zonă, a fost atacată de câini, apoi a ajuns la spital și a fost băgată direct în operație. Când am auzit așa ceva, mi s-a blocat creierul.

Dânsa a mai fost o dată în aceeași situația, dar atunci a supraviețuit. Cum de s-a dus, după un an de la atacul câinilor și după ce a ajuns la spital, în același loc unde a mai fost mușcată? Aici există doar două posibilități. Fie i s-a spus că s-a rezolvat cazul și că acolo nu mai este picior de câine periculos, fie – după cum spuneau prietenii doamnei – voia să-și învingă fricile”, a spus Mircea Badea la Antena 3 CNN.

Cu această ocazie, Mircea Badea a criticat-o dur pe Dana Budeanu care a lansat pe rețelele de socializare o campanie împotriva celor care au frici și pe care îi consideră fătălăi

„E o întrebare corectă: de ce s-a mai dus a doua oară în locul în care a fost mușcată de câini? Iar prietenii ei spun că voia să-și învingă fricile. Dumneavoastră ați mai auzit așa ceva? Dacă prietenii ei nu mint, întrebarea este foarte corectă: ce a mai căutat acolo a doua oară?

Acolo nu era vorba de învins fricile, era vorba de învins o haită de câini. Fricile ți le învingi, dar cu haita cum faci? Pe haită o învingi și pe ea? Este halucinant ce aud. Sunt absolut sătul să aud discursul absolut debil din societate cu privire la frică.

Este și discursul absolut debil cu privire la frică al Danei Budeanu. Frica există. Și este bine că există frică în doze rezonabile. Frica există la om din motive corecte și anume păstrează viața, sănătatea și integritatea.

Frica te păzește de multe nenorociri. Dacă frica ajunge să te consume este altă discuție. Dar frica este bună la om pentru că frica ți-o mai poți învinge, dar haita de câini nu. Și mori”, a mai transmis Mircea Badea.

Citește și Legiștii au stabilit cum a murit Ana Oros, femeia atacată de o haită de câini pe Lacul Morii