Dana Budeanu îl face praf pe Vlad Voiculescu. Limbaj scandalos: „Fătălăul ăsta mic în trei luni era să facă dezastru!”

Dana Budeanu l-a atacat violent pe Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii demis de premierul Florin Cîțu. "El a fost plasat acolo şi nu a făcut faţă, că e fătălău", a spus celebra creatoare de modă.

19 apr. 2021, 08:03
Dana Budeanu îl face praf pe Vlad Voiculescu. Limbaj scandalos: „Fătălăul ăsta mic în trei luni era să facă dezastru!”

Dana Budeanu îl face praf pe Vlad Voiculescu. Creatoarea de modă a lansat un nou atac la adresa lui Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii demis de premierul Florin Cîțu, în urma discuțiilor avute cu Dan Barna, liderul USR PLUS.

Dana Budeanu îl face praf pe Vlad Voiculescu

”Fătălăul ăsta mic, în trei luni era să facă dezastru. Nu a fost linşat de media. Alo, trezirea! El a fost plasat acolo şi nu a făcut faţă, că e fătălău. Ce vrei, dacă s-a dus nevastă-sa, să nu facă vreo prosteală, după ce s-a anunţat demisia… S-a dus la minister. În ce calitate a intrat în minister, că eu dacă mă duc acum la minister, mă opreşte la poartă. Ea a intrat. Whatever. A venit nevasta omului, o fi sunat omul, nu contează. Nu, Vlăduţ e un fătălău care nu e în stare de nimic. Stă de ieri să îi scrie nevastă-sa postarea pentru Facebook, că de acolo se conduce ţara. Ţara, condusă de fătălăii de pe Facebook, este asta pe care o vedeţi, despre care v-am tot povestit ani de zile”, a spus Dana Budeanu într-o înregistrare difuzată de ştiripesurse.ro.

Dana Budeanu îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu: „Un gunoi, un nimeni, sper că e absolvent de liceu”

„PNL-ul a vrut să o simtă dorsal! Poftim, aţi simţit-o dorsal, ce faceţi acum? Ați chemat PSD-ul la Hoha, să îi spună Hoha lu’ Ciolacu să voteze un guvern minoritar, sau ce faceţi în momentul de faţă? Că trăim o dramă acum, cu victima Vlăduț. Victima Vlăduț? Păi, băi, cred că ați uitat de Viorica Dăncilă. Păi asta e victimă a presei și a opiniei publice care l-a linșat? Păi Viorica Dăncilă fluieră. Nici nu știu, cred că l-a depășit și pe Băse, și la înjurături, și la jigniri, și la misoginism. Ați uitat de Barna, sau ce? Barna misoginul, nu știți de el? Nu ați auzit, nu vă mai amintiți de Barna misoginul? Amintiți-vă, cu înjurături. Nu jigniri fizice, niște vome. Și Băse la fel. Păi așa e politica, Vlăduț. Nu e ca la Magic Camp, cumpărat din banii de la fundație pe numele tău”, a mai spus Dana Budeanu.