Dana Budeanu, în lacrimi! Ce a făcut-o pe cea mai contestată vloggeriţă din România să plângă. ”Sunt mama lor”

Dana Budeanu a avut o reacţie impresionată într-un dintre episoadele sale postate pe un canal de socializare. Vloggeriţa a povestit cum foarte mulţi copii îi scriu pentru că ea este mama lor, iar acest lucru a emoţionat-o până la lacrimi. 

RomaniaTV.net
02 feb. 2020, 20:36

„Acestă isterie care a depăşit orice imaginaţie a generat şi o astfel de reacţie. Eu nu sunt decât mama copiilor mei, rog copiii să se îndrepte către părinţi şi vorbiţi cu ei. Greşeala e generală, părinţii au uitat de copii.

Citeşte şi: Dana Budeanu, atac dur la adresa femeilor însărcinate: „Astea sunt noile mame, nişte psihopate”

Dana Budeanu a oferit un sfat copiilor care o urmăresc şi mai exact să meargă la părinţi şi să discute cu ei despre toate problemele pentru a fi informaţi în legătură cu orice subiect.

„Cunosc copii care sunt crescuţi de bunici, care o au pe bunică în suflet, viaţa e grea” , a adăugat vloggerita.

Bruneta este cunoscută pentru episoadele sale de pe Youtube, dar mai ales pentru secțiunea ”Amețitele și mafioții” , în care comentează stilul vestimentar și comportamentul unui anumit tip de persoane. De asemenea, aceasta a criticat recent și părinții care își postează copiii pe rețelele de socializare.

”Postările cu copii pe social media, în special cu fata, sunt o imbecilitate majora. I-ați întrebat și au spus da? Și dacă zic, după ce o să îi întrebați ca imbecilii, că a zis Dana Budeanu. Vă anunț că sunt minori, atât, niște minori.” , a comentat aceasta.

Reacţie Danei Budeanu poate fi văzută de la minutul 7:40