EXCLUSIV Dana Budeanu, în lacrimi de durere: „Să pui tu mâna pe mama mea, să o arunci în groapă!? Păi îi tăiam pe toţi”

Creatoarea de modă Dana Budeanu a văzut imaginile cu o tânără care urla de durere în curtea unui spital, în timp ce mama sa decedată de Covid era băgată în saci negri de plastic şi apoi sigilată în coşciug.

08 apr. 2021, 22:28
EXCLUSIV Dana Budeanu, în lacrimi de durere: „Să pui tu mâna pe mama mea, să o arunci în groapă!? Păi îi tăiam pe toţi”

Dana Budeanu a izbucnit în plâns şi a avut o răbufnire nervoasă atât la adresa autorităţilor, cât şi la adresa poporului român, care nu a reacţionat timp de un an la restricţiile şi umilinţele la care au fost supuşi. De asemenea, Dana Budeanu acuză Biserica Ortodoxă şi pe Patriarhul Daniel că au abandonat credincioşii români în cea mai grea perioadă.

„Stiti ce se intampla? Oamenii in cele mai grele perioade ale vietii s-au strans la biserica. Asa suntem noi, maide cacat decat progresistii, mai handicapati. Nici in razboi nu se intra in biserica oricum, exista o limita. Pe oameni daca ii chema preotul la biserica, oamenii se duc. Unde au fost preotii si unde a fost biserica anul asta?

Dana Budeanu, rechizitoriu lui Vlad Voiculescu: „Și-a permis ca în Duminica Paștelui catolic să `flegmeze pe noi toți`: DEMISIA MAGICIANU!!!”
Noi suntem asa pentru ca biserica si preotii ne-au abandonat. Pentru ca siungurul refugiu al oamenilor simpli este biserica. Iar ei ne explica ca sa ne vaccinam? Lasa-ma, ba, ca se vaccineaza cine vrea. Pe mine nu ma intereseaza ca Patriarhul isi face poze cu presedintele. Pe mine ma intereseaza oamenii care urla in curtile spitalelor. Sa pui tu mana pe mama mea, sa te porti asa, sa imi arunci mama? Pai ii taiam pe toti. Si  unde sunt preotii? Unde sunt azi, de ce nu erau in curtile spitalelor?

Dana Budeanu

Au asteptat ordin de la Vlad Voiculescu? Au stat la mana lui preotii, patriarhul, asta a ajuns biserica? Sta la mana uneia secratar de stat, imputernicita de nu stiu cine dracu? Sunt oameni care urla in curti langa morti. 100.000 de oameni, familiile celor morti au permis asta, d-aia suntem aici.

Dana Budeanu: „Este sfârşitul lumii, aşa arată sfârşitul lumii, ca în filmarea asta”

Nu exista nicio lege pentru asta, asta am facut noi, pentru ca nu am deschis gura, am acceptat aceasta umilinta. Asta meritam, pentru ca am tacut, nu am facut nimic, nu respectam nimic. Preeasfintia sa sa le dea permis politistilor sa intre peste noi in biserici? Pentru ce a fost Patriarhul la Cotroceni? I-a spus preşedintelui ca oamenii sunt aruncati in groapa? Suntem toti aliniati, cu preotii, cu Patriarhul, la mana unei rase in cap? Cine accepta sa traiasca asa, asa o sa moara. Nu exista asa ceva, 75% din globul pamantesc traieste normal, noi suntem in aia 25%, o tara de cacat. Pentru ca in tarile alea nu isi permite nimeni sa faca asa ceva.

PUNCTUL CULMINANT, partea a doua

EDIŢIE INCENDIARĂ, noi imagini cutremurătoare. https://bityl.co/6JPX Dana Budeanu, noi dezvăluiri şocante, https://bityl.co/6JPYLIVE: https://www.romaniatv.net/liveDiana Şoşoacă aduce acuze grave: „Aceste cifre sunt făcute din pix", https://bityl.co/6JMO

Posted by Romania TV on Thursday, April 8, 2021

E un rahat de virus, statul trebuia sa ne invete cum sa traim cu el. Cum altii pot? Poate suntem prosti, dar ii sunam pe aia sa vina sa ne invete. Ei cum pot sa mearga si la munca, sa mearga si in parc, si la restaurant? Sunati-i p-aia, nu stam un an de zile si sa vedem asa ceva? Este sfarsitul lumii, asa arata sfarsitul lumii, cum ati vazut in aceasta filmare. N-ai cum sa suporti asta, dai foc, nu poti sa accepti asta.

Haideti sa iesim toti maine, 10 milioane, sa ne ducem dracu toti deodata, ca asteptam de un an solutia. Ce solutie, vaccinatul? Pai ce vaccinat, ca aia vaccinati in ianuarie in iunie expira. Pai Anglia si Israel, care tot tipa rezistii, aia au luat si au vaccinat pe toti deodata, asa se face imunizare in masa. Nu sa vaccinezi 3 acum, 3 luna viitoare. Sa vina Gheorghita sa ne explice. Pai asa nu se face nicio imunizare, sunteti handicapati?”, a spus Dana Budeanu.
Imaginile care au emoţionat-o pe Dana Budeanu

Citeşte şi: PSD anunţă că pregăteşte moţiune de cenzură şi insistă pentru alegeri anticipate: „Nimic din ceea ce s-a promis nu s-a respectat. Această coaliţie trebuie să plece, până nu distruge România complet”