PSD anunţă că pregăteşte moţiune de cenzură şi insistă pentru alegeri anticipate: „Nimic din ceea ce s-a promis nu s-a respectat. Această coaliţie trebuie să plece, până nu distruge România complet”

Social-democraţii au câștigat alegerile parlamentare din decembrie 2020, însă pentru că nu a avut cu cine să se alieze, nu au reușit să ajungă la guvernare, iar în prezentsunt nevoiţi să facă opoziţie și să vâneze greșelile coaliției.

08 apr. 2021, 19:08
PSD anunţă că pregăteşte moţiune de cenzură şi insistă pentru alegeri anticipate: „Nimic din ceea ce s-a promis nu s-a respectat. Această coaliţie trebuie să plece, până nu distruge România complet”

PSD pregăteşte moţiunea de cenzură. Felix Stroe, unul dintre liderii locali ai PSD, cere alegeri anticipate. Președintele filialei de la Constanța crede că noii guvernanți, din octombrie 2019, au eșuat.

„După un an și jumătate trebuie să ai bun simț și nu mai încerci să mai păcălești lumea cu această sintagmă, ‘greaua moștenire’. Domnul președinte Iohannis, foarte vehement, spunea, în urmă cu ceva vreme, că Parlamentul, din perioada 2016 – 2020, nu mai are legitimitate, că voința poporului nu mai este respectată și că trebuie organizate alegeri anticipate.

Astăzi, după un an și jumătate de guvernare liberală, și mai nou în coaliție cu USR-PLUS și UDMR, poporul și-a dat seama că a fost mințit și înșelat că nimic din ceea ce s-a promis nu s-a realizat”, a declarat social-democratul.

PSD are deja în lucru un proiect pentru organizarea de alegeri anticipate

„Am avut o întâlnire a parlamentarilor constănțeni de la PSD cu HORECA din Mamaia și care spuneau că nimic din ceea ce li s-a promis până la alegeri nu este respectat. Astfel, în opinia noastră, dacă poporul a constatat că ceea ce a votat nu îl mai reprezintă, alegerile anticipate sunt foarte necesare.

PSD nu fuge de alegeri anticipate și susține o astfel de idee. Mai mult, pregătim o moțiune de cenzură care va fi introdusă până la finele acestui an. Această coaliție trebuie să plece de la guvernare până nu distruge România complet”, a declarat Felix Stroe, potrivit Ordinea.ro.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă, despre decizia CEDO care spune că vaccinarea obligatorie este „necesară într-o societate democratică”: „CEDO discută despre studii speciale, nu cele experimentale, ca cele din cazul Covid”