Dana Budeanu, mesaj dur pentru Gabriela Firea: ”Nu o mai susțin în viața vieților mele”

Dana Budeanu se știe că avea o stimă deosebită pentru Gabriela Firea. De fiecare dată când avea ocazia, criticul de modă vorbea laudativ la adresa ei. Recent, însă, invitată într-o emisiune TV, a mărturisit că nu o va mai susține pe aceasta.

29 nov. 2022, 13:13
Dana Budeanu, mesaj dur pentru Gabriela Firea: ”Nu o mai susțin în viața vieților mele”

Dana Budeanu se știe că avea o stimă deosebită pentru Gabriela Firea. Criticul de modă se pare însă că a fost deranjat de curând de aceasta și a menționat că nu o mai susține.

Dana Budeanu, atac la adresa Gabrielei Firea: ”Nu o mai susțin în viața vieților mele”

Conform unui sondaj realizat de PNL, locuitorii și-o doresc înapoi pe  la conducerea instituției pe politiciana PSD Gabriela Firea. Dana Budeanu a fost invitată de curând într-o emisiune TV pentru a-și da cu părerea despre sondajul cu pricina. Dacă până acum, criticul de modă a fost o susținătare a Gabrielei Firea, iată că acum lucrurile s-au schimbat complet.

„O să câștige Gabriela Firea. Normal, pentru că femeia știe ce are de făcut. De aia câștigă. Nu câștigă că vrea Dana Budeanu sau că a fost susținută de PSD. Sunt niște tâmpenii! Femeia știe ce are de făcut. E făcută pentru asta. Punct!”, a declarat Dana Budeanu, la Antena 3.

Acesta susține că a îndemnat-o de nenumărate ori pe Gabriela Firea să nu mai dea bani „haştagiștilor”.

„Nu o mai susțin în viața vieților mele pe Gabriela Firea, dacă mai dă bani la haştagi, cum a dat tot mandatul. I-am spus de 300 de ori: „Nu mai da bani la neterminații ăștia! Tu îi finanțezi pe ăia care se duc în piață la Hashtagism?”. Acuma nu le mai dă nimic. Ok. Eu voi face o monitorizare. Că așa am învățat din progresism. Eu sunt expert în progresism! Nu de acum, din 2016 de aia îi știu pe dinafară p-ăștia. Şi voi verifica exact unde sunt cartierele de progresiști și acolo o să mă tăvălesc pe jos, efectiv cum fac și ei în living, să nu existe căldură și apă caldă cât e Firea primar și cu asta basta.Bă, fiți atenți ce vă spun și știu. Am cartierele deja notate. Acolo e avarie de 10 ori pe iarnă, exact cum e acum în tot orașul. N-ați votat, mă, că pă 28 septembrie o să avem apă? Unde-i apa, unde-i dușu? Ciuciu! Acum ies artiștii ăia nebuni care stăteau prin piață și care făceau nu știu ce cântecele cu PSD și nu știu ce… Și acuma îl înjură pe Nicușor?! Păi cum? Aţi făcut campanie electorală, mă! Cum adică?”, a spus Dana Budeanu la Antena 3.

Citește și : Emilia Ghinescu are o frumusețe de invidiat. Cum reușește să aibă un ten lipsit de imperfecțiuni

Creatoarea de modă a vorbit recent la România TV și despre Clotilde Armand, după ce a ieșit la iveală dosarul ANI. ANI a stabilit că primarul Sectorului 1 s-ar fi aflat în conflict de interese.

”Nu o să se întâmple nimic. Ce să se întample? Nu  are ce să i se întâmple. Va rămâne până la sfârșitul mandatului. Așa e politica în România. Gândiți-vă doar la marele dosar pentru care există imagini la Grand cu care nu s-a întâmplat nimic. Maxim cine poate să o suspende  pe ea e ăla care l-a sunat pe domnu Orban şi au pus-o candidat. Eu am altă întrebare: doamna primar imediat după ce a fost hărţuita de presă, ca de obicei, și de PSD si de PNL, a ieșit imediat cu înregsitrarea în stilul caracteristic USR. Ea a ieșit cu o înregistrare în care a explicat cum toți suntem niste mincinosi și ea a încercat să afle ce e in dosar prin avocatul ei. Doamna înregistrată fara voie îl invita pe avocat si îi zicea să vină aici că nu trebuie sa faceti nicio cerere, doar veniți și constatați ce e în dosar. Așa apare pe înregistrare. De ce nu s-a dus avocatul. Pe înregistrare e foarte clar ,,vă rugam poftiți când vreți,  nu trebuie să mă sunați. Se aude pe inregistrare: veniți și vă arătăm dosarul!”, a zis Dana Budeanu la România TV.

Citește și: Mario Iorgulescu s-a fotografiat în Italia cu un celebru interlop din Timişoara. „Fratele meu!” FOTO