Emilia Ghinescu are o frumusețe de invidiat. Cum reușește să aibă un ten lipsit de imperfecțiuni

Emilia Ghinescu are un trup de invidiat, iar în cazul ei silueta subțire se menține cu mult sport. Pe lângă toate acestea tenul cântăreței arată impecabil. Aceasta a dezvăluit de curând secretele frumuseții.

29 nov. 2022, 12:45
Emilia Ghinescu are o frumusețe de invidiat. Cum reușește să aibă un ten lipsit de imperfecțiuni

Emilia Ghinescu are un trup de in invidiat, iar în cazul ei silueta subțire se menține cu mult sport. Cântăreața este într-o formă fizică de invidiat, însă știm bine că pentru a fi așa, nu este ușor. E nevoie de un stil de viață foarte sănătos.

Emilia Ghinescu, secretele frumuseții

Știm bine că atunci când ești persoană publică și mai ales, în lumina reflectoarelor, trebuie să fii mereu atent cum arăți. La cei 44 de ani, cântăreața arată foarte bine. Face mult sport și are grijă și de tenul ei. Emilia recunoaște că a apelat la intervențiile estetice, însă cu măsură. Mai mult are foarte mare grijă la cremele pe care le folosește și este adepta unui stil de viață foarte sănătos. Are o ambiție de fier și asta pentru că a reușit să aibă greutatea pe care o avea la 27 de ani.

„Sunt slabă pentru că mi-am dorit foarte mult să slăbesc, sunt atentă la tot ce mănânc. Nu mănânc pâine de regulă și nu mănânc zahăr. Mănânc foarte puțin, cantitativ foarte puțin. Acum am ajuns la o greutate pe care mi-o doream de foarte mult timp. 47 de kilograme n-am mai avut de când aveam 27 de ani.Dar vreau să mă mențin la greutatea asta. Ca și rutină pentru față, cred că orice femeie trebuie să aibă grijă de ea, să se demachieze de fiecare dată de câte ori se pune în pat, indiferent că s-a machiat sau nu. Asta este o regulă! Aud de multe ori: „Da de ce să mă mai demachiez? Pentru că nu mi-am dat cu fond de ten pe față azi”. N-are importanță. Important e ca tenul tău, când te pui în pat, să respire, să fie curat. Tot timpul să te demachiezi, că te speli cu apă, cu un gel anume, cu o soluție anume, important este să te demachiezi. Eu asta fac în fiecare seară, mai ales în zile cum sunt acum, uite, când sunt la filmări, când trebuie să stau preț de câteva ore cu machiaj pe fața mea. Atunci clar, tenul necesită mai multă îngrijire”, a dezvăluit Emilia Ghinescu pentru FANATIK.

Citește și: Dan Negru, dezvăluiri impresionante despre Fuego. „N-am prea zis-o, dar o zic acum, la televizor!”

Este foarte sinceră și recunoaște că a apelat la mici intervenții la nivelul feței, însă  susține că nu și-a mai pus acid în buze de trei ani.

”Folosesc și creme obișnuite, de zi, de seară. Bineînțeles, am apelat și eu la chirurgie estetică și chiar nu pot să spun că nu sunt adepta lucrurilor ăstora. Făcute cu bun simț și răspundere sunt foarte frumoase și benefice pentru femei. Ca să nu îmi apară riduri am folosit botoxul. Acid hialuronic în buze nu mi-am mai pus de vreo trei ani și nici nu cred că o să mai am nevoie acum. Dar, în rest, mă consider că la vârsta de 44 de ani cred că arăt foarte bine. Încerc să mă mențin, cam atât”, a completat interpreta de muzică tradițională”,  a mai spus interpreta de muzică populară pentru sursa menționată mai sus.

În urmă cu un an, Emilia Ghinescu și-a anunțat fanii că va urma cursurile unei facultăți pentru a se angaja. Aceasta a ales Psihologia și își dorește să profeseze în acest domeniu, mai ales că pe perioada pandemiei, neavând evenimente, i-a fost extrem de greu să stea acasă.

Citește și : Scandal uriaş între Mircea Badea şi Ema Uta. Reacţie devastatoare a iubitei lui Alex Bodi