Exclusiv Dana Budeanu: „Ne-a dat cineva biletul roz-lila că trebuie să cumperi becuri. Să nu mai aberăm aiurea!”

Cunoscutul designer a făcut inventarul cheltuielilor oficiale din această săptămână şi acuză statul de ipocrize atunci când ne cere să mai stingem din becuri.

26 sept. 2022, 09:28
Exclusiv Dana Budeanu: „Ne-a dat cineva biletul roz-lila că trebuie să cumperi becuri. Să nu mai aberăm aiurea!”

Dana Budeanu a criticat, într-o intervenţie exclusivă la România TV, cheltuielile adacadabrante ale Guvernului în numele unor crize inventate. „Acum, săptămâna aceatsa, România are, fără acordul nostru, cheltuieli de 300 milionale de euro vaccin. Care vaccin? 300 mil plătim! 60 milioane de euro pe 200 BMW de politie. Şi mai platim vreo 400 milioane de lei pentru becuri. Vedeti ca bate miliardul acum pe nimic si statul roman îmi zice mie sa inchid gazul si lumina!”, a declarat Dana Budeanu la România Tv.

Asta cu becuri ne-a dat cineva biletul roz-lila trebuie sa cumperi becuri. Dar eu nu platesc factura la curent. eu platesc 200 de lei. Romania este in conflictul actual fix ca musca in lapte. Romania nu are nevoie de la rusii aia rai nici de gaz, nici de curent. Are nevoie Europa. Nu ne intereseaza ca are nevoie Europa, noi suntem tara de sine statatoare, granaitele sunt recunoscute de marile puteri…Haideti sa vorbim adevarul si sa facem nu neaparat destept, cat de cat real. Sa nu mai aberam, sa nu mai cheltuim bani aiurea. Tu, stat roman, apara-te cat poti. Nu trebuie sa dai socoteala nimanui.

Dana Budeanu vede cum scaunul lui Nicolae Ciucă se clatină. „Şansa lui este ca toamna să fie acaparată mediatic de AUR şi alţi naţionalişti vopsiţi la ceas de seară”

Bianca Drăgușanu o laudă pe Dana Budeanu: „O ador, e puternică și miserupistă!”

Invitată în emisiunea online Zig-Zag, moderată de George Tănase, Bianca a fost supusă unui joc. Blondina a trebuit să aleagă diverse personaje cu care ar petrece o vacanță în Bali. Dintre acestea, Bianca Drăgușanu a ales-o pe Dana Budeanu.

„Mă regăsesc în foarte multe lucruri pe care le spune ea. O ador! În afară de faptul că e frumoasă, că e independentă, că e deșteaptă, băi, e deșteaptă rău de tot! E puternică și miserupistă, n-o interesează nimic de gura lumii. Face istorie femeia asta, crede-mă! Mi se pare femeia superbă, maximă în tot. Dacă m-ai pune să aleg între 10 bărbați și Dana Budeanu aș alege Dana Budeanu’, a declarat Bianca în emisiune.

Și Dana Budeanu a avut aceeași atitudine față de Bianca Drăgușanu. Creatoarea de modă i-a luat mereu apărarea Biancăi, atunci când vedeta a fost criticată pentru relațiile ei amoroase.

Dana Budeanu intervine în scandalul izbucnit în urma declaraţiilor făcute de Andrei Marga: „A avut curajul să enunţe un adevăr istoric banal”

„Bă, Bianca. Deci tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează. Nu e vreo rușine și, în general, trebuie să fim asumați. Și nu dăm oricum socoteală nimănui, în legătură cu nimic. Dacă tu l-ai acceptat. Bianca a ajuns la un statut și cam… tu ești iubitul Biancăi, nu e Bianca cu cineva. Asta e viața. Femeia a muncit și a ajuns la acest statut’, spunea Dana Budeanu în emisiunea ei de pe Youtube despre cea mai mediatizată blondă din România.

Bianca Drăgușanu: „Am fost întotdeauna o fată inteligentă”
Bianca Drăgușanu a vorbit și despre primii pași în lumea reflectoarelor. Vedeta a recunoscut că și-a dorit mereu să fie cunoscută, fiind extrem de mândră chiar și de prima imagine ca model pe care a postat la acea vreme pe Hi5.

,,Carcasa era mișto de pe atunci, dar acum am îmbunătățit-o.(…) Cu totul îmbunătățită! Upgrade! Am fost întotdeauna o fată inteligentă și am știut ce să fac ca să fiu bine!‘, a dezvăluit Bianca Drăgușanu.