Dana Budeanu nu s-a putut abține. Ce mesaj a postat pe Internet după ce a văzut imaginea cu Dan Şucu şi noile achiziții de la Rapid

Dana Budeanu nu s-a putut abține nici când a venit vorba de lumea fotbalului. Patronul Rapidului, Dan Șucu, a ales să prezinte noile achiziții ale echipei într-un mod neconvențional, stârnind un val de ironii pe Internet.

12 ian. 2024, 17:09
Dana Budeanu nu s-a putut abține. Ce mesaj a postat pe Internet după ce a văzut imaginea cu Dan Şucu şi noile achiziții de la Rapid
Dana Budeanu nu s-a putut abține

Dana Budeanu nu s-a putut abține. Într-o postare pe pagina oficială de Facebook a Rapidului, Dan Șucu a publicat o fotografie în care apare la capul mesei, alături de noile transferuri ale echipei, toți fiind descălțați.

Citește și: Dana Budeanu, după imaginile cu Monica Bîrlădeanu la schi în Dolomiţi: „Aşa, tati! Gheorghiţă a executat perfect, pă barosăneală”

Dana Budeanu nu s-a putut abține

Această imagine a generat sute de comentarii, mulți dintre internauți alegând să ironizeze situația. Printre aceștia se numără și Dana Budeanu, cunoscută pentru comentariile sale acide.

Fără a dat nume, Dana Budeanu a făcut referire la Mizil, locul de naștere al soției patronului Rapidului, Diana, unde Dan Șucu a construit un bloc, dar și la showroom-urile de mobilă ale patronului rapidist.

Numai la Mizil descalți musafirii invitați la masă! La aristocrați te lasă încălțat! Meltenilor! La cinele viitoare pă nobilism chemaț-i la showroomu dă mobilă ca să nu se descalțe! Îi puneți la masă frumos printre canapele”, a scris Dana Budeanu pe rețelele sociale.

Ce părere are Dana Budeanu despre psihologi

Dana Budeanu este de părere că părinții din ziua de astăzi fac tot mai des vizite la psiholog, fie pentru ei, fie pentru copii lor, din varii motive. Acest lucru nu este văzut cu ochi buni de creatoarea de modă, ba chiar este de părere că psihologii care rezolvă așa-zisele probleme ale oamenilor sunt niște escroci.

Dana Budeanu consideră mersul la psiholog ca fiind „la modă”, dat fiind faptul că se întâmplă din ce în ce mai des, atât în rândul oamenilor maturi, cât și al adolescenților sau preadolescenților.

Este la modă să meargă astea la psiholog. Anul trecut cred că erau… cred că n-am cunoscut un părinte al cărui copil n-a fost la psiholog. Vă dați seama ce demență? Păi ce băi noi mergeam la psiholog? Te duci la psiholog ca să îți spună că trebuie să îți găsești copilul interior pe care l-ai pierdut când mama ta ți-a arătat nu știu ce … nu!

Astea sunt niște aberații. Voi nu vedeți că acel copil interior este căutat la fiecare câțiva ani. Păi cum naiba niciunul nu găsește copilul interior într-o ședință. 99% dintre psihologi sunt niște escroci”, a spus ea într-un filmuleț.