Dana Budeanu nu s-a putut abține. Ce mesaj a postat pe Internet după ce a văzut imaginea cu Dan Şucu şi noile achiziții de la Rapid

Dana Budeanu nu s-a putut abține nici când a venit vorba de lumea fotbalului. Patronul Rapidului, Dan Șucu, a ales să prezinte noile achiziții ale echipei într-un mod neconvențional, stârnind un val de ironii pe Internet.
Alina Costache
12 ian. 2024, 17:09
Dana Budeanu nu s-a putut abține. Ce mesaj a postat pe Internet după ce a văzut imaginea cu Dan Şucu şi noile achiziții de la Rapid
Dana Budeanu nu s-a putut abține

Dana Budeanu nu s-a putut abține. Într-o postare pe pagina oficială de Facebook a Rapidului, Dan Șucu a publicat o fotografie în care apare la capul mesei, alături de noile transferuri ale echipei, toți fiind descălțați.

Citește și: Dana Budeanu, după imaginile cu Monica Bîrlădeanu la schi în Dolomiţi: „Aşa, tati! Gheorghiţă a executat perfect, pă barosăneală”

Dana Budeanu nu s-a putut abține

Această imagine a generat sute de comentarii, mulți dintre internauți alegând să ironizeze situația. Printre aceștia se numără și Dana Budeanu, cunoscută pentru comentariile sale acide.

Fără a dat nume, Dana Budeanu a făcut referire la Mizil, locul de naștere al soției patronului Rapidului, Diana, unde Dan Șucu a construit un bloc, dar și la showroom-urile de mobilă ale patronului rapidist.

Numai la Mizil descalți musafirii invitați la masă! La aristocrați te lasă încălțat! Meltenilor! La cinele viitoare pă nobilism chemaț-i la showroomu dă mobilă ca să nu se descalțe! Îi puneți la masă frumos printre canapele”, a scris Dana Budeanu pe rețelele sociale.

Ce părere are Dana Budeanu despre psihologi

Dana Budeanu este de părere că părinții din ziua de astăzi fac tot mai des vizite la psiholog, fie pentru ei, fie pentru copii lor, din varii motive. Acest lucru nu este văzut cu ochi buni de creatoarea de modă, ba chiar este de părere că psihologii care rezolvă așa-zisele probleme ale oamenilor sunt niște escroci.

Dana Budeanu consideră mersul la psiholog ca fiind „la modă”, dat fiind faptul că se întâmplă din ce în ce mai des, atât în rândul oamenilor maturi, cât și al adolescenților sau preadolescenților.

Este la modă să meargă astea la psiholog. Anul trecut cred că erau… cred că n-am cunoscut un părinte al cărui copil n-a fost la psiholog. Vă dați seama ce demență? Păi ce băi noi mergeam la psiholog? Te duci la psiholog ca să îți spună că trebuie să îți găsești copilul interior pe care l-ai pierdut când mama ta ți-a arătat nu știu ce … nu!

Astea sunt niște aberații. Voi nu vedeți că acel copil interior este căutat la fiecare câțiva ani. Păi cum naiba niciunul nu găsește copilul interior într-o ședință. 99% dintre psihologi sunt niște escroci”, a spus ea într-un filmuleț.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!