EXCLUSIV. Dana Budeanu o atacă nemilos pe Clotilde Armand: „ Băi, neterminaţilor! Duceţi-vă şi faceţi curat!”

Creatoarea de modă Dana Budeanu este, în această seară, invitata emisiunii Punctul Culminant, prezentată de Victor Ciutacu. Printre subiectele abordate este și cel al alegerilor de la Sectorul 1, despre care se zice că au fost fraudate.

25 mai 2022, 22:52
EXCLUSIV. Dana Budeanu o atacă nemilos pe Clotilde Armand: „ Băi, neterminaţilor! Duceţi-vă şi faceţi curat!”

Dana Budeanu este foarte supărată de faptul că dosarul fraudării alegerilor din Sectorul 1 a ajuns, într-un fel sau altul, în impas. Procurorul Sorin Eugen Iaşinovschi, care a instrumentat presupusele fapte și-a dat demisia.

Dosarul de la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) a fost deschis după ce fostul edil de la Sectorul 1 Dan Tudorache a depus plângere în cazul președintelui Biroului Electoral al Sectorului 1.

Ce spune Dana Budeanu despre fraudarea alegerilor din Sectorul 1

„După doi ani de cercetări, probele au dispărut, procurorul a preferat să-şi dea demisia din magistratură?”, a declarat Victor Ciutacu, iar răspunsul Danei Budeanu nu a întârziat prea mult să apară.

Citește și: EXCLUSIV Dana Budeanu, dezvăluiri explozive privind achiziţia dozelor de vaccin anti-covid: „Acest stat amărât mai are de platit 700 de milioane de euro”

„Demisia de o decizie care poate părea suspectă. Nu ştim ce se întâmplă în spatele acestor decizii. Cred că procurorii în general sunt cumva împărţiţi în două. Sunt procurorii de cariera şi celălalt timp de procuror, dezvăltat în timpul mandatului lui Kovesi, aduşi de peste tot, a căror specizalizare era executarea unui ordin. După plecarea doamnei Kovesi a început un soi de gherilă. Nu contează ce tip de procuror. În secunda în care primeşti ordine, eşti umilit!

S-a întâmplat şi la magistraţi acelaşi lucru. În secunda aceea nu te mai poţi baza niciodată, nici dată procurorul este excepţional, că poate duce la căpat o acţiune. Suntem sub hashtag. Mă adresez din postura mea de cetăţean, că doar asta sunt doamnei Scutea (procurorul general al României). O respect, nu cunosc.

Vreau să-i pun problema din poziţia de simplu cetăţean, de cea de mamă. Noi locuim într-un sector, locuim într-un tomberon pentru că aşa s-a hotărât în septembrie 2020 … Vreau să fac o paranteză referitor la declaraţia domnului Orban că Ciucă şi Predoiu i-au fost băgaţi pe gât… Cine i-a băgat pe lista PNL pe Clotilde şi pe Nicuşor?

Cine i-a aprobat pe Nicuşor şi pe Clotilde? La sectorul 1 era domnul Stamule, era şi pe afişe. Era candidat. Am întrebat de n ori! Cine a sunat pentru Clotilde şi pentru Nicuşor? E simplu!

– a sunat cienva să se închidă dosarul?”, a declarat Dana Budeanu în direct la România TV. 

„Locuim printre flegme și șobolani”

Totodată, în cadrul aceleași emisiuni, Dana Budeanu s-a arătat extrem de nemulțumită de faptul că în Sectorul 1, cel în care locuiește de foarte mulți ani, problema mizeriei și a gunoaielor nu s-a rezolvat nici acum.

„Doamnei Scutea mă adresez în calitate de cetăţean. Noi locuim de doi ani de zile printre flegeme, şobolani, mizeria de toate felurile a acestei fiinţe care a ajuns primar, cu concursul oamenilor care stau, şefilor la lume, care stau şi hotăresc ce se întâmplă cu ţara asta.

Există o agendă internaţională pe care orice stat de săraci, cum suntem noi, trebuie să o respecte… Vă întreb în calitate de om. Toţi oamenii care stau la masa asta, cei care ne hotărăsc destinele, aveţi omenie!

Citește și: Dana Budeanu o face praf pe Loredana Groza. „Ce este în neregulă cu tine?”

Din ăia 2%, că eşti şef de serviciu secret, şeful la lume! Sunt 2%! Băi, neterminaţilor! Duceţi-vă şi faceţi curat! Noi n-am vrut mai puţin decât aveam! Tot ce se întâmplă e oribil, subuman. Şefii lumii nu au 2% umanitate, bunăvoinţă! Nu poţi! Ieşi din casă, tu vezi ce e pe stradă”, a mai spus creatoarea de modă.