Dana Budeanu o face praf pe Loredana Groza. „Ce este în neregulă cu tine?”

Dana Budeanu a lansat un atac devastator la adresa Loredanei Groza în "Verdict", emisiunea pe care creatoarea de modă o postează pe canalul său de YouTube.

26 ian. 2022, 08:42
Dana Budeanu o face praf pe Loredana Groza. „Ce este în neregulă cu tine?”

Dana Budeanu o face praf pe Loredana Groza. Designerul acuză faptul că artista postează pe rețelele sociale imagini în care lasă la vedere mai mult decât ar trebui, dar şi că își editează pozele sau folosește filtre pentru a arăta perfect!

Dana Budeanu o face praf pe Loredana Groza. „Ce este în neregulă cu tine?”

Dana Budeanu a comentat pozele vedelor plecate în Maldive și Dubai, dar și ale divelor de la noi care pozează provocator. „Așadar, toate vedetele s-au pozat cu bucile. Bucă îndoită, buci de jos în sus, buci pe dreapta, buci modificate cu filtre de corp, toate pozele sunt modificate. În general, pentru publicul larg v-ați arătat bucile. Vreau să știu pentru ce Loredana are ea nevoie… Bă, Loredana, tu i-ai văzut vreodată bucile lui Adele? O să zică lumea că te compar cu Adele. Da, te compar. Sunt vedete pe lumea asta care n-au nevoie să ne arate bucile, țâţele, savarinele, mameloanele, care n-au nevoie de filtre de monștri pe față. Există niște vedete. Cum ești și tu. Ce este în neregulă cu tine? Tu ești Loredana!”, a spus Dana Budeanu.

Loredana Groza, fotografii incendiare pe internet. Fanii au taxat-o imediat: „E prea mult, exagerezi cu astfel de poze”

„Păi, ce faci tu, ești cam șefă pe aici prin țară. Nu există show ca al tău. După părerea mea, voce… Andra are o voce fantastică, tu ai o voce care se adaptează la multe stiluri, ești show woman, ai personalitate bună. Nu ai nevoie să arăți bucile, țâţele, dar n-ai voie să îți pozezi părțile intime și să le pui pe Instagram. Tu ai nevoie să nu. Cine îți încurajează această activitate este un… Dă reset la cont. Sunt atâtea care fac asta. Asta vând. Imaginea corpului lor. Bianca asta face, asta e job-ul ei. Tu n-ai nevoie nici să ai bot, nici țâţele pe afară. Nu vinzi asta. Asta e, poți să nu mai vorbești cu mine acum”, a mai spus Dana Budeanu.

Loredana Groza, dans provocator la bară! Momentul în lenjerie intimă cu care a rupt internetul VIDEO

Designerul a criticat și vedetele care merg în Dubai și Maldive la all inclusive pe bani puțini. „Bă, toate pozele cu vedetele plecate pe la cald, prin insule, sunt cu buci! Vreau să întreb și eu direct. Înțeleg, Bianca Drăgușanu să-și pozeze bucile, capră, cum vreți voi. Ea e păpușă, am mai zis-o. Apropo, resortul ăla. Ce? Ăla e resort? Nu mai vreau să intru eu în amănunte cu restul despre Maldive, unde mergeți voi, restul, la all inclusive. E 3.000 de euro, atât! Unde vă pozați. Nu există Maldive de săraci. Mergeți la „One and only” și dați 40 de mii pe căsuță”, a mai spus Dana Budeanu.