Loredana Groza, dans provocator la bară! Momentul în lenjerie intimă cu care a rupt internetul VIDEO

Loredana Groza a rămas şi la 51 de ani una dintre cele mai sexy prezenţe din showbiz-ul românesc. Vedeta şi-a surprins în mod plăcut admiratorii cu un video provocator postat pe Instagram.

01 oct. 2021, 18:48
Loredana Groza, dans provocator la bară! Momentul în lenjerie intimă cu care a rupt internetul VIDEO

Loredana Groza, dans provocator la bară! Vedeta a postat pe Instagram un material video incendiar, in care executa cateva miscari de dans la bara, imbracata intr-o tinuta extrem de sexy.

Loredana Groza, dans provocator la bară!

Vedetei nu îi pasă de părerile celor din jur și a arătat asta postând un videoclip, într-o ipostază provocatoare, în timp ce execută un dans la bară. La cei 51 de ani, artista continuă să apară în fel și fel de imagini și ipostaze provocatoare, multe dintre acestea duse la extrem. Asta atrage din partea urmăritorilor atât admirație, cât și o mulțime de critici, venite mai ales din partea celor care o acuză că ar fi apelat, în ultima perioadă, la prea multe operații estetice, care ar fi deformat-o, în opinia lor.  Se pare însă că vedeta nu pune prea mult preț pe critici, motiv pentru care a postat un videoclip, în care execută cu talent un dans provocator la bară.

Loredana Groza a răbufnit după ce fanii i-au spus că s-a transformat total. Artista a făcut dezvăluiri controversate despre operaţiile estetice: „N-am nicio intervenţie!”

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

„Bravo, sunt femei la 25 de ani care sunt vai mama lor, bravo Loredana, vârsta e doar un număr! Ești divina…un exemplu pt mulți si multe!!! Este foarte feminin și chiar o disciplină acest dans.Tine-o tot așa! Complicat cu tocurile acelea atât de înalte… dar te-ai descurcat minunat! Felicitări Loredana!”, sunt doar câteva din mesajele primite de Loredana Groza.