Dana Budeanu, reacţie virală după concertul lui Ştefan Bănică de la Sala Palatului. „S-a închis la non-stop!”

Dana Budeanu și-a exprimat părerea sinceră în legătură cu prestația lui Ștefan Bănică la concertul său desfășurat la Sala Palatului. Vedeta a împărtășit cu fanii săi cuvinte de laudă la adresa artistului, afirmând că acesta are un farmec aparte.

13 dec. 2023, 08:41
Dana Budeanu, reacţie virală după concertul lui Ştefan Bănică de la Sala Palatului. „S-a închis la non-stop!”
Dana Budeanu, reacţie virală după concertul lui Ştefan Bănică de la Sala Palatului. "S-a închis la non-stop!"

Dana Budeanu, reacţie virală după concertul lui Ştefan Bănică de la Sala Palatului. „Cel mai șmecher. Nu există fentă ca a lui Bănică Jr. N-ai cum așa ceva. S-a închis la non-stop!”, a scris Dana Budeanu în dreptul unei fotografii cu solistul, pe contul ei de Facebook.

Citește și: Diana Şucu, definitiv cucerită de soţul ei milionar. „Nu l-aş înşela niciodată!”. Sacrificiul făcut de Dan Şucu înaintea nunţii

Ștefan Bănică a oferit un spectacol memorabil la Sala Palatului, unde a sărbătorit alături de copiii săi. Violeta, fiica sa cu Andreea Marin, a surprins publicul cu un recital de excepție, interpretând o piesă pe care a compus-o împreună cu tatăl său, la doar 15 ani. Evenimentul a inclus și prezența fiului cel mare al artistului, Radu Ștefan.

„V-am obișnuit cu surprizele, iar anul acesta v-am pregătit un moment alături de fiica mea! Violeta a compus linia melodică, eu versurile. Ea este pentru prima oară în faţa unui public, recunosc că am emoţii, dar amândoi ştim ce avem de făcut! Ești superbă, baftă, tati!”, i-a transmis Ștefan Bănică.

Citește și: Diagnostic teribil pus de medici fiului lui Mădălin Ionescu. „Dacă aveţi noroc, într-o zi se va trezi din această stare!” VIDEO

„Tata e lângă mine. E lângă mine de fiecare dată când cânt sau sunt pe scena teatrului, asta simt! Sper că e şi acum, când sărbătorim 20 de ani de concerte de Crăciun şi cred că e mândru că numele lui a fost dus mai departe cu respect şi mai ales cu dragoste! Am bucuria să cânt încă o dată melodia „Cum am ajuns să te iubesc”, a mai spus Ștefan Bănică.