George Simion aruncă bomba în politică. Alianţă PSD-PNL-AUR: „E planul B!”

George Simion, preşedintele AUR, a anunţat că formaţiunea sa este dispusă să facă o alianţă cu principalele partide din România, PSD şi PNL, după alegerile parlamentare din 2024.

30 mai 2022, 08:33

George Simion aruncă bomba în politică. Liderul AUR spune că partidul său preferă o alinaţă cu partidele care nu au fost până acum la guvernare, dar nu exclude nici o eventuală înâelegere cu PSD şi PNL.

George Simion aruncă bomba în politică. Alianţă PSD-PNL-AUR: „E planul B!”

„Eu, mergând foarte mult prin țară și interacționând cu românii, chiar cred că putem obține o majoritate la următoarele alegeri și putem și putem schimba felul în care funcționează consiliile de administrație, instituțiile publice, deconcentratele, toate numirile acestea de oameni care nu au nicio abilitate să fie acolo”, a spus George Simion la Antena 3.

George Simion, despre informatorii din interiorul AUR: „Sunt ciripitori, dar îi pun pe toţi la treabă”

„În 2024, în bătălia electorală, în tutul doi de alegeri, la alegerile parlamentare se vor confrunta două blocuri: blocul unit al puterii de acum, PSD-PNL, și AUR, în care vom accepta, într-o alianță lărgită, toate formațiunile care nu au fost la guvernare, indiferent de ideologie, care vor să pună umărul la construcția unei Românii ca în Polonia”, a mai adăugat George Simion, care a precizat că AUR ar putea face alianță cu PSD și PNL: „E planul B!”.

Borna vopsită în culorile maghiarilor, lângă care s-a pozat preşedinta Ungariei, are acum culorile tricolorului. George Simion: „Problemă rezolvată”